Antena Meniu Search
x

Video O tânără şi-a cumpărat o rulotă de pe Facebook cu 500 de lire şi a transformat-o într-o locuinţă pe roţi. Cât a costat-o renovarea

O tânără din UK a transformat dubiţa pe care a cumpărat-o de pe Facebook într-o casă pe roţi, folosindu-se doar de articole cumpărate de la reduceri. Pentru toată renovarea Hailey a plătit aceeşi sumă cu care a cumpărat rulota.

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 11:08

Tânăra a plătit doar 500 de lire pentru renovare
Tânăra a plătit doar 500 de lire pentru renovare - TikTok/ @hayleyrubery

Când Hayley visa la o viață pe drumuri, nu și-ar fi putut imagina că vehiculul ei perfect va fi o rulotă de epocă din 1989. Supranumită "Joyce", rulota era într-o stare deplorabilă atunci când creatoarea de conținut a observat-o pentru prima dată pe Facebook Marketplace. De fapt, vânzătoarea era atât de îngrijorată de umezeala din interior încât a redus drastic prețul cerut de la 1.500 de lire sterline la doar 500 de lire sterline, relatează The Sun.

Cum s-a încadrat în bugetul stabilit

Dornică să respecte bugetul, tânăra şi-a stabilit o limită de 500 de lire sterline pentru renovare și a preluat ea însăși cea mai mare parte a lucrărilor. După ce a dat tot tapetul jos a descoperit umezeala şi mucegaiul care se ascundea, exact așa cum o avertizase proprietarul inițial. Cu toate acestea, Hayley nu s-a lăsat descurajată și a cumpărat un material special pentru rulote pentru a-și proteja noua locuinţă de intemperii, atât la interior, cât și la exterior. Apoi a cumpărat lemn de 5 lire sterline de la un șantier comercial local și parchet de 20 de lire sterline de pe Facebook Marketplace pentru a-l înlocui pe cel existent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Pentru a-şi decora rulota tânăra a apelat la aplicaţii precum Temu pentru perne şi alte elemente decorative. Spre exemplu, a cumpărat mânere de ușă cu doar 1,28 lire sterline fiecare pentru dulapurile din bucătărie, precum și corpuri de iluminat cu LED din lemn pentru 10,98 lire sterline. 

Micuța ei casă arăta practic de nerecunoscut după ce tânăra a revopsit dulapurile, iar cu renovarea aproape finalizată, ea a răscolit apoi magazinele pentru a găsi obiectele perfecte pentru a mobila spațiul și a se încadra în bugetul ei. Deși încă numără zilele până la vară, Hayley visează deja să exploreze lumea din noua ei casă pe roţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 14 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » O tânără şi-a cumpărat o rulotă de pe Facebook cu 500 de lire şi a transformat-o într-o locuinţă pe roţi. Cât a costat-o renovarea