Antena Meniu Search
x

O tânără și-a dat ultima suflare pe "drumul morții" din Londra. Alte 18 accidente, în locul unde a murit fata de 22 de ani

Josie Archer-Smith, în vârstă de 22 de ani, și-a pierdut viața într-un accident auto, în Londra. Tânăra se afla într-un Mercedes, atunci când a șoferul pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un vehicul staționat. Femeia a fost declarată decedată, la fața locului. Aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral. Cei doi prieteni ai ei, inclusiv șoferul, au supraviețuit accidentului.

de Cristina Cruceru

la 13.01.2023, 11:24

O tânără și-a dat ultima suflare pe "drumul morții" din Londra. Alte 18 accidente, în locul unde a murit fata
O tânără și-a dat ultima suflare pe "drumul morții" din Londra. Alte 18 accidente, în locul unde a murit fata - Profimedia, Facebook

Josie Archer-Smith, în vârstă de 22 de ani, și-a pierdut viața într-un accident auto, în Londra. Tânăra se afla într-un Mercedes, atunci când a șoferul pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un vehicul staționat.

Femeia a fost declarată decedată, la fața locului. Aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral. Cei doi prieteni ai ei, inclusiv șoferul, au supraviețuit accidentului. Nu este primul accident care a avut loc în aceeași zonă. Conform Daily Mail, s-a constatat faptul că au avut loc 18 accidente în zona respectivă, în decurs de cinci ani. Autoritățile spun că de vină sunt condiții meteo, dar și drumul care necesită lucrări de remediere.

Accidente mortale din cauza unui drum

Medicul legist, James Dillon, a scris într-un raport, făcut public: "Polițiștii de la unitatea de investigare a coliziunilor grave spun că sunt conștienți că este o problemă zona respectivă, atunci când este vreme rea. De altfel, aceștia transmit că au avut loc multe accidente în această locație în trecut".

Acesta a mai spus că: Locul accidentului se află în partea de jos a unei pante de pe autostrada M20, din Londra, ceea ce, în mod normal, nu ar cauza o problemă, însă drumul are o înclinare care face ca apa să curgă pe carosabil, în loc să se scurgă fie în rezervorul central, fie în scurgerea de pe banda de urgență.

Oamenii legii sunt de părere că această problemă trebuie remediată, căci multe coliziuni, unele chiar mortale, au avut loc în acea zonă, atunci când e vreme ploioasă. Richard Travers, un medic legist, este de părere că zona în care a murit Josie, dar și alți oameni, a existat un "istoric lung de incidente legate de carosabilul umed, inclusiv multe evenimente rutiere". Oamenii legii din UK trag un semnal de alarmă pentru șoferi, să fie atenți și responsabili în trafic, după ultimele accidente rutiere mortale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O tânără și-a dat ultima suflare pe "drumul morții" din Londra. Alte 18 accidente, în locul unde a murit fata de 22 de ani