Antena Meniu Search
x

O tânără și-a pus capăt zilelor pentru că nu avea bani să-și plătească chiria în Londra. Se lupta cu depresia: "Era deprimată"

Yee-King Ho, cunoscută drept "Fion" de către cei dragi, a venit la Londra din Hong Kong în aprilie 2022. Tânăra în vârstă de 27 de ani s-a mutat într-un apartament din Richmond, iar familia ei spera să fie un nou capitol interesant din viața ei.

de Cristina Cruceru

la 25.01.2023, 14:38

O tânără și-a pus capăt zilelor pentru că nu avea bani să-și plătească chiria în Londra
O tânără și-a pus capăt zilelor pentru că nu avea bani să-și plătească chiria în Londra - Facebook

Fratele femeii a început să se îngrijoreze când sora sa a dezvăluit că se lupta cu insomnia, că își pierdea părul și că se străduia să își plătească chria de 900 de lire sterline. Tommy, fratele femeii, care locuia în Hong Kong, a descoperit mai târziu, după moartea ei, că Fion ținea un caiet în care nota în detaliu în ce zile lua prânzul sau cina, într-o încercare disperată de a economisi bani.

Tânăra intrase în depresie din cauza banilor

Când tânăra nu s-a prezentat la locul de muncă și nici nu a răspuns la telefon, Tommy i-a cerut unei colege de muncă să o verifice. Astfel, prietena femeii a descoperit că Fion s-a sinucis. Aceasta a fost declarată moartă pe 3 noiembrie 2022. Moartea ei a fost catalogată drept sinucidere, a confirmat ieri medicul legist Dr. Anton van Dellen, conform Mirror. Fratele tinerei aflase, imediat după moartea ei, că Yee-King Ho că aceasta își rezervase ședințe de consiliere pentru că avea simptome depresive.

Tommy a declarat, potrivit MyLondon, citat de Mirror că: Mi-a menționat pe 7 septembrie 2022 că, din iulie, era îngrijorată în legătură cu venitul ei și că nu era capabilă să își susțină traiul în Marea Britanie. Se simțea deprimată.

Pe acelaşi subiect

Îi era teamă că va fi concediată de la locul de muncă, iar din cauza stresului se confrunta cu probleme financiare. Tocmai din acest motiv, femeia avea performanțe profesionale slabe. A început să își limiteze mesele pe zi, pentru că nu avea suficienți bani să trăiască în UK. Fratele ei a aflat acest lucru și a rămas șocat de situațiile grele prin care trecea Yee-King Ho.

Mesajul emoționant transmis de fratele ei

Acesta a mai spus că: Pentru sora mea. Îmi pare foarte rău pentru presiunea și durerea pe care le-ai suferit. Le-am cunoscut pe toate abia după moartea ta. Îmi doresc să pot opri această tragedie, dar este imposibil. Nu pot decât să accept și să urmez voința ta de a avea grijă de părinții noștri. Îmi doresc să fii acum în Rai, într-un loc mult mai bun, fără durere, presiune și comparație. Doar cu libertate, cu o viață plină de bucurie. Odihnește-te în pace, sora mea iubită.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, își terminase studiile de licență în Hong Kong, în 2017, și a finalizat un masterat la Geneva, în 2019. Ulterior, ea s-a mutat în Marea Britanie, unde intenționa să rămână. Medicul legist a declarat, în cadrul anchetei: Îmi pare foarte rău că perioada petrecută în Anglia nu a fost în mod clar o perioadă fericită pentru ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O tânără și-a pus capăt zilelor pentru că nu avea bani să-și plătească chiria în Londra. Se lupta cu depresia: "Era deprimată"