Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Odihnește-te în pace, frumoasa mea războinică". O mamă a doi copii a pierdut lupta cu cancerul la doar 33 de ani. Britanica a luptat până în ultima clipă

A luptat până în ultima clipă pentru copiii săi, dar nu a fost să fie. O mămică s-a stins din viață la doar 33 de ani, la doar câteva luni după ce a fost diagnosticată cu cancer intestinal în stadiu patru.

de Redactia Observator

la 12.04.2022, 08:37

Mama lui Danielle, Suzi Folley, a ținut să ăi aducă un omagiu frumoasei sale războinice. „Cuvintele sunt prea puține pentru a exprima mândria, admirația și dragostei pe care le simt pentru fiica mea”. Danielle Tara Harker, din Burnley, Anglia, a fost diagnosticată cu cancer intestinal în stadiu patru în urmă cu doar câteva luni.

Acum, Suzi Folley a lăudat „puterea de războinic” și „frumusețea de prințesă” a fiicei sale, adăugând că „lumina o cameră cu prezența ei”. În urma sa, Danielle îi lasă pe cei doi copii ai săi: Shae, trei ani, și Arlo, doi ani, dar și pe soțul său, Anthony Harker, cu care s-a căsătorit în urmă cu cinci ani.

Ea a fost diagnosticată cu cancer la sfârșitul anului 2021, după ce medicii au crezut inițial că simptomele ei sunt legate de boala ei Crohn, un tip de boală inflamatorie intestinală. Danielle a trăit cu această afecțiune de când avea 17 ani.

A murit la 8 luni după diagnosticul crunt

Pe acelaşi subiect

„După opt luni obositoare de luptă împotriva cancerului, acum se odihnește în sfârșit în liniște totală. Era uluitoare, lumina o cameră cu prezența și zâmbetul său. Avea un dar de a-și sprijini cu ușurință familia și prietenii, oferind adevăruri clare și sfaturi pline de înțelepciune dincolo de anii ei. De la vârsta de 17 ani cu un diagnostic de boala Crohn, viața a fost o provocare.

Ea a petrecut șase săptămâni în Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Hope și a supraviețuit. Și-a ținut în frâu boala. Ea și-a cunoscut sufletul pereche, pe Anthony, și s-a căsătorit cu el în Cipru pe o plajă albă. La scurt timp a urmat nașterea celor doi copii. Sunt imaginea ei în oglindă, cu personalități puternice, strălucitoare. Ce moștenire ne lasă tuturor... Fata mea curajoasă și frumoasă. Odihnește-te în sfârșit în pace", a povestit mama.

Suzi a mulțumit și personalului de la Pendleside Hospice, unde Danielle și-a petrecut ultimele etape ale bătăliei. Ea a continuat: „Inimile noastre sunt zdrobite; singura consolare este că durerea ei a încetat și este cu adevărat în pace - suferința ei a fost imensă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Odihnește-te în pace, frumoasa mea războinică". O mamă a doi copii a pierdut lupta cu cancerul la doar 33 de ani. Britanica a luptat până în ultima clipă