Antena Meniu Search
x

Om al străzii, condamnat la 7 luni de închisoare, în Anglia. A luat la bătaie oamenii din centrul Londrei, după ce aceștia au refuzat să-i dea bani

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a agresat de mai multe ori oameni dintr-un oraş din centrul Londrei care refuzau să-i ofere bani. Acesta a fost condamnat pentru încălcarea unui ordin de a nu mai cerşi în centrul oraşului Cambridge.

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 22:44

- Facebook/ Policing Cambridge City

Jason Allum, în vârstă de 36 de ani, a primit un ordin de restricție pe 2 martie, care îl împiedică să cerșească în centrul orașului Cambridge din pricina comportamentului său agresiv faţă de cetăţeni, relatează Mirror.

În doar câteva ore de la decizia atuorităților, bărbatul a fost văzut din nou cerşind bani. Acesta a primit o sentință cu suspendare de 28 de zile pe 13 martie. Între 13 și 31 martie, el a încălcat ordinul de încă 20 de ori, cerând oamenilor bani, atingând mâinile strănilor, apropiindu-se de femei și copii, în timp ce striga şi înjura persoanele de pe stradă.

Jason a fost condamnat la 7 luni de închisoare

„Jason Allum a cauzat probleme semnificative pentru un număr mare de oameni din oraș și am lucrat foarte mult cu autorităţile pentru a obține acest ordin. Recunoaștem răul pe care comportamentul său îl are asupra comunității, în special asupra sentimentului de siguranță al femeilor și fetelor. Vom continua să aplicăm condițiile ordinului, dar vom cere oamenilor să se prezinte și să ne raporteze încălcările, astfel încât să putem investiga și să luăm măsuri prompte”, a declarat purtătorul de cuvând al poliţiei. 

Pe acelaşi subiect

Jason este cunoscut prin faptul că se apropia foarte mult de clienții din cafenele, în timp ce îi striga și înjura. Cu altă ocazie, Jason a fost văzut de camerele de supraveghere apropiindu-se de un bancomat, foarte aproape de o femeie care apoi i-a dat bani, iar apoi a fost surprins în timp ce mergea în spatele unei femei care era singură. De asemenea, a avut probleme cu poliția pentru incidente similare pe o perioadă de mulți ani.

Bărbatul recunoaşte că era agresiv faţă de oamenii de pe stradă

În ianuarie 2022, Jason a fost trimis la închisoare pentru 24 de săptămâni pentru comportament agresiv de pe stradă. El a recunoscut că, în timpul celor mai recente evenimente, care au avut loc în perioada iulie-noiembrie 2021, a lovit o femeie cu pumnii, a doborât pe alta la pământ și a lovit un bărbat pe la spate după ce au refuzat să-i dea bani.

„Comportamentul său este adesea înfricoșător și violent, iar sentința reflectă gravitatea acțiunilor sale”, a declarat unul dintre poliţişti.

Cel mai recent ordin primit prevede că el nu trebuie să reacţioneze într-o manieră antisocială sau violentă și îi este interzis să pătrundă în 16 zone din centrul orașului Cambridge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Om al străzii, condamnat la 7 luni de închisoare, în Anglia. A luat la bătaie oamenii din centrul Londrei, după ce aceștia au refuzat să-i dea bani