Antena Meniu Search
x

Foto Otrava dintr-o felie de cheesecake: O rusoaică a încercat să-şi ucidă sosia pentru a-i fura identitatea. Acum riscă până la 25 de ani de închisoare

Viktoria Nasyrova, o femeie originară din Rusia şi care trăieşte în New York, a fost găsită vinovată pentru încercarea de a-şi ucide sosia într-un complot bizar de furt de identitate. În 2016, a încercat să o omoare pe cosmeticiana Olga Tsvyk, dându-i o bucată de cheesecake otrăvit cu un sedativ puternic. Totuși, femeia a supraviețuit și, când s-a întors de la spital, a constatat că i-au fost furate actele de identitate. Nasyrova va fi condamnată luna viitoare și riscă până la 25 de ani de închisoare. 

de Marina Dinu

la 10.02.2023, 15:40

Otrava dintr-o felie de cheesecake: O rusoaică să-şi ucidă sosia pentru a-i fura identitatea. Acum riscă până la 25 de ani de închisoare
Otrava dintr-o felie de cheesecake: O rusoaică să-şi ucidă sosia pentru a-i fura identitatea. Acum riscă până la 25 de ani de închisoare - Facebook

La acea vreme, ambele femei arătau asemănător, cu părul închis la culoare, aceeaşi culoare de ten, ambele fiind vorbitoare de rusă.

"Din fericire, victima ei a supraviețuit, iar otrava a condus imediat înapoi la vinovat", a declarat Melinda Katz, procurorul districtului Queens, într-o declarație, relatează BBC.

În august 2016, Nasyrova, acum în vârstă de 47 de ani, s-a dus la acasă la cosmeticiana din Queens cu o cutie de cheesecake - ea a mâncat două bucăţi şi i-a oferit a treia felie, otrăvită, lui Tsvyk, care avea 35 de ani la acea vreme. Femeia a început să vomite și s-a dus să se întindă.

"Înainte de a leșina, ultima amintire a femeii a fost că a văzut-o pe inculpată plimbându-se prin camera ei", se arată în declarația procurorului Katz.

Pe acelaşi subiect

Prietena Olgăi Tsvyk a găsit-o inconștientă a doua zi, cu hainele schimbate și pastile împrăștiate pe podea de parcă ar fi încercat să-și ia viața.

Nu e prima dată când rusoaica are probleme cu legea

Când s-a întors în cele din urmă acasă, pașaportul ucrainean al femeii şi permisul de muncă pentru SUA lipseau, precum și bijuterii și aproximativ 4.000 de dolari (3.300 de lire sterline) în numerar, a spus procurorul în declarație.

Phenazepam, un sedativ puternic, a fost detectat în resturile de cheesecake, iar pastilele împrăștiate pe podea s-au confirmat, de asemenea, că sunt același medicament.

Nasyrova, care locuiește în Brooklyn, a fost condamnată joi pentru tentativă de omor, agresiune și închisoare ilegală. Nu este prima dată când are probleme cu legea.

În 2015, Interpol a emis o notificare pentru arestarea ei, pentru uciderea unei femei în Rusia cu un an mai devreme. Ea este acuzată că și-a ucis vecina Alla Alekseenko și că i-a furat economiile. Nasyrova a fost, de asemenea, acuzată că a drogat și a jefuit bărbați pe care i-a întâlnit pe site-urile de întâlniri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Otrava dintr-o felie de cheesecake: O rusoaică a încercat să-şi ucidă sosia pentru a-i fura identitatea. Acum riscă până la 25 de ani de închisoare