Antena Meniu Search
x

O tânără de 23 de ani şi-a căutat o sosie pe Instagram și a ucis-o împreună cu un prieten pentru a-și înscena propria moarte

O tânără de 23 de ani, din Germania, a șocat o lume întreagă după ce și-a căutat pe Instagram o sosie, pe care a ucis-o cu ajutorul unui prieten de aceeași vârstă. Femeia voia să-și însceneze moartea, așa că a mers până la cel mai negru scenariu.

de Cristina Cruceru

la 31.01.2023, 21:09

Vezi și

Sharaban K, o cosmeticiană de 23 de ani din Munchen, cu rădăcini irakiene, a vrut să o creadă toată lumea moartă. Iar pentru acest lucru, tânăra a pus la cale un plan malefic pe care l-a dus până la capăt. A căutat pe Instagram mai multe fete care seamănă cu ea, pentru a o putea ucide. Khadidja O, o bloggeriță din Heilbronn, în landul vecin Baden-Württemberg, tot de 23 de ani, căzut în capcana lui Sharaban.

Împreună cu un tânăr din Kosovo, de 23 de ani, Sharaban a omorât-o pe Khadidja. Poliția spune că mai multe femei care îi semănau au fost contactate de Sharaban K, care le căuta pe site-urile de socializare sub numeroase pseudonime, în săptămâna dinaintea crimei. "Prin diverse promisiuni, ea a încercat să determine întâlniri cu diferite fete. Inițial nu a avut succes", au transmis autoritățile.

Ademenită cu produse cosmetice

Singura care a acceptat să se întâlnească cu criminala a fost Khadidja O. Tânăra a fost ademenită cu o ofertă de produse cosmetice și din acest motiv s-a întâlnit cu Sharaban, fără să știe ce avea să o aștepte. Sheqir K și Sharaban K ar fi luat-o de la apartamentul ei în ziua crimei, cu mașina. Într-o zonă împădurită între Heilbronn și Ingolstadt, cei doi acuzați ar fi inventat un pretext pentru ca femeia să iasă din vehicul, iar mai apoi ar fi înjunghiat-o mortal de 50 de ori.

Pe acelaşi subiect

Corpul ei a fost găsit acoperit de sânge, în luna august a anului trecut, într-un Mercedes parcat în Ingolstadt, în sudul Germaniei. Rapoartele au identificat inițial victima ca fiind Sharaban K, o cosmeticiană de 23 de ani din Munchen, cu rădăcini irakiene.

"Arma crimei nu a fost găsită, dar dovezile sunt copleșitoare", a declarat un purtător de cuvânt al poliției, Andreas Aichele, pentru tabloidul Bild, citat de TheGuardian. "Victima a fost ucisă cu peste 50 de lovituri de cuțit, cu fața complet desfigurată".

Procurorii susțin că cei doi au ridicat apoi victima de pe bancheta din spate a Mercedesului lor și au condus până la Ingolstadt, parcând mașina într-o zonă rezidențială liniștită de pe malul Dunării, unde a fost descoperită de părinții lui Sharaban K cu puțin înainte de miezul nopții, pe 16 august 2022.

"Investigațiile ne-au făcut să presupunem că inculpata a vrut să se ascundă din cauza unei dispute familiale și și-a înscenat propria moarte", a declarat luni dimineață Veronika Grieser de la procuratura din Ingolstadt.

Până şi autorităţile au rămas şocate

Deși investigațiile erau în curs de desfășurare și mai trebuiau interogați și alți martori, pe 26 și 27 ianuarie au fost emise mandate de arestare împotriva lui Sheqir K și Sharaban K, a declarat purtătorul de cuvânt al procuraturii din Ingolstadt. Cei doi riscă pedepse pe viață dacă vor fi condamnați.

"Nu întâlnești un caz ca acesta în fiecare zi, mai ales cu o întorsătură atât de spectaculoasă", a declarat Aichele pentru Bild. "În ziua în care am găsit cadavrul, nimic nu ne pregătea pentru această evoluție".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » O tânără de 23 de ani şi-a căutat o sosie pe Instagram și a ucis-o împreună cu un prieten pentru a-și înscena propria moarte