Antena Meniu Search
x

Părinți arestați după ce au zidit cadavrul bebelușului lor într-un perete al casei, în SUA. Vecină: ”Plânsul s-a oprit brusc”

Doi părinți din Pennsylvania au fost arestați după ce anchetatorii au descoperit că au zidit cadavrul bebelușului lor într-un perete al casei în care locuiau, pentru că nu ”și-au permis să-l îngroape cum se cuvine”. O vecină le-a spus anchetatorilor că auzea copilul plângând tot timpul, până când plânsul s-a oprit brusc.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.11.2021, 09:42

Părinți arestați după ce au zidit cadavrul bebelușului lor într-un perete al casei, în SUA. Vecină: ”Plânsul s-a oprit brusc”
Părinți arestați după ce au zidit cadavrul bebelușului lor într-un perete al casei, în SUA. Vecină: ”Plânsul s-a oprit brusc” - pittsburgh.cbslocal.com/

Cuplul este acuzat de multiple infracțiuni, inclusiv abuzul asupra cadavrului copilului lor. Kylie Wilt, în vârstă de 25 de ani, care este mama copilului, a fost acuzată de disimularea morții, obstrucționarea justiției, fraudă socială și manipularea probelor. Tatăl copilului, Alan Hollis, a fost reținut de oficialii americani pentru obstrucție în administrarea legii.

Rămășițele bebelușului au fost recuperate dintr-o pungă de plastic gri din interiorul unei lăzi săptămâna trecută, după ce oficialii de poliție și serviciile pentru copii și tineret (CYS) ale Departamentului de Stat au ajuns la casa cuplului căutând copilul de un an, scrie The Independent.

Nu a durat mult până când mama bebelușului a recunoscut în fața anchetatorilor că bebelușul se află într-un perete al casei și a spus: „Copilul este aici”.

Bebelușul ar fi murit de Sindromul morții subite a sugarului (SIDS)

Pe acelaşi subiect

Ea a spus că bebelușul, care avea un an când a murit, a decedat în februarie de sindromul morții subite a sugarului (SIDS), când locuiau în casa lor anterioară de pe Upper Crest Avenue. Atunci, mama a înfășurat cadavrul copilului ei mort într-o pătură și l-a ținut într-o ladă, spunându-le ofițerilor că nu a avut bani să-l îngroape.

Lada a fost apoi pusă într-o gaură din peretele casei în care s-au mutat ulterior. Gaura din perete a fost acoperită cu un gips-carton improvizat și le-a atras atenția polițiștilor în timpul percheziției la domiciliu.

La momentul nașterii, copilul avea în sistem componentul psihoactiv al canabisului, Tetrahidrocannabinol (THC), potrivit rapoartelor.

Procurorul districtual al județului Washington, Jason Walsh, a confirmat recuperarea cadavrului copilului din spatele zidului improvizat.

O vecină a devenit îngrijorată când n-a mai auzit plânsetele copilului

Robin Stasicha, o vecină a cuplului din casa anterioară, le-a spus anchetatorilor că știa de existența bebelușului. Ea a spus că îl auzea pe copil plângând tot timpul, până într-o zi când s-a oprit și atunci a devenit îngrijorată. 

Doamna Stasicha a spus că l-a informat pe administratorul proprietății din zonă, care a spus că cel mic a murit, dar spre surprinderea ei, nu a văzut o ambulanță sau pe nimeni de la 911 în zonă.

„I-am spus că nu am văzut copilul și că eram îngrijorată, iar administratorul a spus că copilul a murit. Mă gândeam, sunt aici tot timpul. Nu am văzut niciodată o ambulanță. Nu ai suna la 911 dacă copilul tău nu e bine. Mi-e rău. Este un sentiment oribil”, a mai spus vecina cuplului.

Apropiații familiei au declarat că mama copilului este abuzată fizic de partenerul ei, Alan Hollis, care ar fi ținut-o departe de restul familiei ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Părinți arestați după ce au zidit cadavrul bebelușului lor într-un perete al casei, în SUA. Vecină: ”Plânsul s-a oprit brusc”