Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Părinţi găsiți vinovați de întemnițarea fiului cu autism. Tânărul din Anglia, ţinut în condiţii insalubre, era ''aproape de moarte''

Un cuplu a fost acuzat că și-a închis fiul cu autism la mansardă și l-a lăsat aproape să moară de foame. Cei doi soţi au fost găsiţi vinovaţi de un judecător. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 13.01.2022 , 22:24

Părinţi găsiți vinovați de întemnițarea fiului cu autism
Părinţi găsiți vinovați de întemnițarea fiului cu autism - South Yorkshire Police

Lorna Hewitt, în vârstă de 43 de ani, și soțul ei Craig, în vârstă de 42 de ani, l-au întemnițat pe Matthew Langley, în vârstă de 22 de ani, în podul casei, timp de șapte luni. Tânărul a fost găsit grav deshidratat și cântărind doar 39 de kilograme când a fost în cele din urmă salvat din camera plină de vomă și fecale. Totul s-a petrecut în locuinţa din Sheffield, South Yorkshire.

Soții Hewitt au negat că l-au ținut prizonier în casa lor timp de șapte luni, dar ambii au fost găsiți vinovați astăzi în urma unui proces la Sheffield Crown Court. De asemenea, cuplul a fost găsit vinovat de cauzarea sau lăsarea unui adult vulnerabil să sufere vătămări fizice grave. Instanța a aflat că Matthew a fost găsit de paramedici cântărind sub greutatea normală şi fiind extrem de deshidratat. În plus, acesta avea numeroase răni pe tot corpul, din cauza că se ajuta şi de mâini să meargă sau ca să escaladeze obiectele din mansardă. 

Nicholas Campbell QC, din partea procuraturii, a declarat că serviciul de ambulanță a fost chemat la domiciliul din Sheffield, South Yorkshire, la primele ore ale zilei de 2 iunie 2020. Matthew a fost dus de urgență la o unitate de terapie intensivă pentru îngrijiri.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul trăia în condiţii insalubre. Matthew, care suferea de sindrom de colon iritabil, incontinență, artrită și dificultăți de învățare, cântărea doar 39 de kilograme când a fost găsit, a spus domnul Campbell. Cu șapte luni mai devreme, în noiembrie 2019, avea 53,6 kilograme. Cu toate acestea, băiatul și-a revenit fizic datorită muncii asidue a profesioniștilor medicali și când a fost externat din spital cântărea 55 de kilograme.

Pe acelaşi subiect

Părinţii au fost găsiţi vinovaţi şi urmează să îşi afle sentinţa

Craig Hewitt a spus poliției că soția sa Lorna l-a găsit pe Matthew întins pe podea la etaj și a susținut că Matthew a fost hrănit și că a mâncat mereu în camera lui. El a mai adăugat, de asemenea, după ce poliția a găsit o cheie în exteriorul ușii dormitorului, că au existat încuietori deoarece casa lor era şi o locuință pentru studenți. Bărbatul a mai specificat că fiul său vitreg a fost închis doar noaptea ca să nu coboare şi să nu declanşeze alarmele. În tot acest timp, Lorna Hewitt a ales să nu dea răspunsuri la întrebările adresate de poliție.

Juriul i-a găsit astăzi vinovați, după ce au deliberat timp de o zi. Perechea va fi condamnată la o dată ulterioară, notează Daily Mail

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Părinţi găsiți vinovați de întemnițarea fiului cu autism. Tânărul din Anglia, ţinut în condiţii insalubre, era ''aproape de moarte''