Antena Meniu Search
x

Părinţii unei tinere de 27 de ani din Anglia, omorâtă de o maşină de poliţie pe trecerea de pietoni, îşi strigă durerea: "Tragedia putea fi evitată"

O tânără de 27 de ani din Anglia a fost ucisă de o mașină de poliție care conducea pe partea greșită a drumului, potrivit anchetei. Tânăra a fost declarată moartă la fața locului, din caza rănilor grave pe care le-a suferit în urma impactului violent.

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 12:32

Tânăra murit pe loc, după ce a fost lovită de o mașină de poliție, în timp ce traversa o trecere de pietoni
Părinţii unei tinere de 27 de ani din Anglia, omorâtă de o maşină de poliţie pe trecerea de pietoni, îşi strigă durerea - Shutterstock

Kimberley Cameron, în vârstă de 27 de ani, a murit pe loc, după ce a fost lovită de o mașină de poliție, în timp ce traversa o trecere de pietoni în seara zilei de 16 aprilie, anul trecut. O anchetă a poliției a fost lansată în urma accidentului din Aylesbury, Buckinghamshire, relatează Mirror.

 Părinții tinerei cred că moartea ei ar fi putut fi evitată

 Părinții ei, Kevin și Liane Cameron, au declarat marți, 18 octombrie că cred că moartea ei ar fi putut fi evitată.

Kimberley a fost o fiică, soră, nepoată și o prietenă foarte iubită. Avea o inimă de aur și avea grijă mereu să fie atentă la ceea ce vor cei din jurul ei. Avea un zâmbet molipsitor care lumina orice încăpere. Moartea tragică a lui Kimberley a atins inimile multora. A fost luată prea devreme iar lumea pare un loc trist fără ea. Tragedia putea fi evitată și am dori să fie luate măsuri pentru a preveni accidentele similare în viitor”, au spus părinții tinerei.

Pe acelaşi subiect

Imaginile de la locul accidentului surprinse cu camera de bord au fost trimise din nou în instanță. Un martor a povestit cum a văzut accidentul și a rămas cu Kimberley pentru a-i acorda primul ajutor, pânăla sosirea ambulanței.

Am văzut prima dată mașina de poliție chiar înainte de a traversa trecerea de pietoni. Avea luminile și sirenele aprinse și mergeau cu destul de mare viteză. Am văzut-o pe femeie doar foarte puțin, înainte ca mașina să o lovească. Dacă mașina de poliție ar fi încetinit doar cu o secundă înainte, ar fi văzut-o. Mașina a lovit-o și am văzut cum a aruncat-o în sus. Doi polițiști au coborât. Șoferul părea foarte afectat, dar a rămas calm și și s-a comportat într-un mod profesionist", a declarat

un alt martor, Tamsyn Randel,

Kimberley a fost declarată moartă la fața locului de către paramedici. O examinare post-mortem a stabilit cauza morții ei drept răni multiple. Ancheta, estimată să dureze trei zile, continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Părinţii unei tinere de 27 de ani din Anglia, omorâtă de o maşină de poliţie pe trecerea de pietoni, îşi strigă durerea: "Tragedia putea fi evitată"