Antena Meniu Search
x

Patron de restaurant, condamnat la 9 ani de închisoare pentru că a violat o angajată aflată în perioada de probă. Bărbatul din Australia abuzase înainte o altă tânără

Un fost director de restaurant din Adelaide, Australia a fost condamnat la nouă ani de închisoare, fiind acuzat de două abuzuri sexuale. Bărbatul a violat o angajată aflată în perioada de probă, dar ar fi profitat şi de naivitatea unei adolescente pentru a întreţine raporturi intime cu aceasta. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 12.07.2022, 11:13

Patronul acuzat de viol
Patronul acuzat de viol - Twitter

Miguel Dantas De Sa, în vârstă de 32 de ani a fost găsit vinovat la începutul acestui an, pentru cele două acuzaţii care i s-au adus, iar acum a primit decizia finală din partea judecătorilor scrie ABC.

Totul a început în ianuarie 2020, când bărbatul a chemat la interviu o tânără pentru a-i oferi un loc de muncă în restaurant. După această etapă, victima a fost chemată la o perioadă de probă.

Sarcina ei era să se ocupe de servirea băuturilor alcoolice şi realizarea unor cocktail-uri. La un moment dat, agresorul i-ar fi cerut tinerei să guse dintr-o băutură pe care o preparase, potrivit judecătorului Anthony Allen. 

Ulterior, patronul ar fi invitat-o pe tânără să îl însoţească pentru a vizita mai multe baruri din Adelaide. Victima a început apoi să se simtă rău, iar de acolo nu îşi mai aminteşte mare lucru. Tot ce ţine minte este faptul că se afla într-o casă pe care nu o cunoştea, mai exact într-un dormitor.

Pe acelaşi subiect

Angajată, violată imediat după interviu

Judecătorii au ajuns la concluzia că bărbatul a profitat de faptul că femeia era sub influenţa alcoolului şi ar fi abuzat-o.

În tot acest timp în care comitea oribila faptă, bărbatul era eliberat pe cauţiune, după ce agresase o altă tânără angajată, de data aceasta fiind vorba despre o minoră. 

„Starea victimei la acea vreme era de așa natură încât ea nu putea să dea consimţământul. Faptul că a trebuit să-ți duci victima abia conștientă la un Uber într-o perioadă foarte scurtă de timp după actele sexuale sunt... dovada acestui lucru.”, au spus judecătorii. 

De Sa va fi eligibil pentru eliberare condiționată abia în anul 2026. Cele două pedepse se vor cumula, astfel că acum bărbatul a ajuns să fie condamnat la nouă ani de detenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Patron de restaurant, condamnat la 9 ani de închisoare pentru că a violat o angajată aflată în perioada de probă. Bărbatul din Australia abuzase înainte o altă tânără