Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ploaie de lacrimi pentru Selena, fetiţa ucisă în accidentul de la şcoala din Wimbledon. Sute de flori şi jucării, în locul unde copila şi-a dat ultima suflare

Selena Lau, o copilă de 8 ani, a murit după ce un Land Rover s-a izbit joi într-o școală primară din Wimbledon. O altă elevă, de 8 ani, este în stare critică, la fel şi o femeie de 40 de ani. 

de Redactia Observator

la 08.07.2023, 10:20

Victima care a murit în urma accidentului de joi de la şcoala din Wimbledon a fost numită. Un total de 16 persoane au fost tratate la fața locului, iar 12 au fost transportate la spital în urma incidentului de joi la The Study Preparatory School din Wimbledon, relatează Sky News.

„Selena a fost o fată inteligentă și îndrăzneaţă, adorată și iubită de toată lumea. Familia își dorește ca intimitatea lor să fie respectată în acest moment trist”, a declarat familia într-un comunicat.

„Dragă Selena, vei fi mereu steaua noastră strălucitoare. Ne va fi atât de dor de tine”, scria pe un omagiu adus vineri la faţa locului. Biletul includea o poză cu o fetiţa și avea săruturi pe ea.

Un copil de doar câteva luna s-a aflat printre persoanele rănite

Pe acelaşi subiect

O fetiță de opt ani și o femeie de 40 de ani rămân în spital în stare critică. Printre cei transportați la spital s-a numărat și o fetiță de șapte luni. Suspecta, în vârstă de 46 de ani, a fost eliberată pe cauțiune după ce a fost arestată sub suspiciunea că a provocat moartea prin conducere periculoasă la fața locului. Un eveniment de acordare a premiilor ar fi avut loc în momentul accidentului, cu imagini care arată o masă aparent acoperită cu o pătură de picnic așezată în curtea școlii.

Detectivul șef Superintendent Clair Kelland, de la Poliția Metropolitană, a lacrimat și vocea i s-a rupt în timpul unei conferințe de presă în timp ce a descris accidentul de joi după-amiază.

Școala privată este pentru fete cu vârste între 4 și 11 ani și se află pe Wimbledon Common. Se înțelege că mașina a lovit zona școlii în care se aflau fetele mai mici, cu vârste cuprinse între patru și opt ani.

Într-o declarație, școala a declarat joi: „Suntem profund șocați de tragicul accident din această dimineață de la Wilberforce House și devastați că a luat viața unuia dintre tinerii noștri elevi și i-a rănit pe alții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Ploaie de lacrimi pentru Selena, fetiţa ucisă în accidentul de la şcoala din Wimbledon. Sute de flori şi jucării, în locul unde copila şi-a dat ultima suflare