Antena Meniu Search
x

Video Un SUV a intrat în clădirea unei şcoli din Wimbledon: O fetiţă a murit, alte 8 persoane au fost rănite. Femeia aflată la volan a fost reținută

Tragedie la o şcoală din Wimbledon, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de clădirea instituţiei. 

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 21:25

Vezi și

Un copil a murit în urma incidentului din Wimbledon, a anunțat poliția, potrivit Sky News. De asemenea, polițiștii au reținut-o pe femeia aflată la volan. Alte opt persoane sunt rănite, unele victime fiind în stare gravă.

Inspectorul șef Clair Kelland, comandantul poliției din sud-vestul Londrei, a anunțat decesul copilei.

"Aceasta este o veste tragică și gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii fetei și de toți cei afectați astăzi. Rămânem la fața locului și continuăm investigația noastră privind toate circumstanțele incidentului", a explicat polițistul, potrivit Mediafax.

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost reținută fiind bănuită că provocat accidentul deoarece a condus agresiv.

Pe acelaşi subiect

Un SUV s-a izbit puternic de clădirea unei şcoli din Wimbledon

Accidentul a avut loc joi. O mașină de teren s-a izbit violent de clădirea unei școli primare din Wimbledon. În afară de eleva care a murit, au mai fost răniți șase copii și doi adulți. Polițiștii au anunțat că încă de la început că nu este vorba despre un act terorist.

Școala are eleve cu vârste cuprinse între patru și 11 ani și se află la doar un kilometru și jumătate distanță de complexul în care se desfășoară celebrul turneu de tenis de la Wimbledon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Un SUV a intrat în clădirea unei şcoli din Wimbledon: O fetiţă a murit, alte 8 persoane au fost rănite. Femeia aflată la volan a fost reținută