Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un SUV s-a izbit puternic în clădirea unei şcoli din Wimbledon. Şapte copii şi doi adulţi au fost răniţi

Mai multe persoane au fost rănite după ce o mașină s-a izbit în clădirea unei școli primare din Wimbledon, sud-vestul Londrei. Şapte copii şi doi adulţi au fost răniţi şi sunt trataţi la faţa locului.

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 14:33

Poliția MET a spus că ofițerii au fost chemați să raporteze un Land Rover care s-a aruncat în școala pregătitoare pentru studii din Camp Road, chiar înainte de ora 10:00. Mai multe persoane rănite sunt tratate la fața locului de paramedici. Școala este una pentru fete cu vârsta cuprinsă între 4 și 11 ani și este situată lângă Wimbledon Common, relatează BBC.

7 copii şi 2 adulţi, răniţi

Poliția Met a declarat: „Suntem la curent cu mai multe victime. Așteptăm actualizări suplimentare cu privire la răni. Ofițerii rămân la fața locului. Acest incident este în desfășurare."

Brigada de Pompieri din Londra spune că este acolo și a trimis mașini de pompieri și mașini de salvare. Serviciul de Ambulanță din Londra spune că a trimis, de asemenea, un număr mare de personal de intervenție.

Pe acelaşi subiect

Poliția Met a spus că printre răniți se numără doi adulți și șapte copii, adăugând: „Așteptăm noi actualizări cu privire la starea lor. Șoferul vehiculului a oprit la fața locului. Nu au fost arestări”. Autorităţile au spus că nu tratează incidentul ca un act de terorism.

Deputatul pentru Wimbledon Stephen Hammond a spus: „Este extrem de supărător și extrem de îngrijorător."

El a descris locația ca fiind „ destul de îndepărtată”, adăugând că este situată la aproximativ 2 km de Wimbledon și se află în drum spre mai multe cluburi de golf din apropiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Un SUV s-a izbit puternic în clădirea unei şcoli din Wimbledon. Şapte copii şi doi adulţi au fost răniţi