Antena Meniu Search
x

Profeţiile Babei Vanga pentru 2022: Prezicerile celebrei clarvăzătoare legate de viitorul omenirii

Baba Vanga, faimoasa clarvăzătoare din Bulgaria, care a susţinut că poate vedea în viitor, a făcut o serie de preziceri şi pentru anul 2022.

de Redactia Observator

la 27.12.2021, 16:35

Clarvăzătoarea Baba Vanga
Clarvăzătoarea Baba Vanga - Observator

Clarvăzătoarea şi-a pierdut vederea la 12 ani, iar de atunci a susţinut că poate vedea evenimente din viitor. Ea ar fi anticipat tragedia de la Cernobîl, moartea prinţesei Diana, dar şi Brexitul, unul dintre cele mai importante venimente politice din ultimii ani, scrie The Mirror. Supranumită Nostradamus din balcani, Baba Vanga ar avea o corectitudine de 85% în previziunile pe care le-a făcut, printre acestea fiind inclus şi momentul destrămării Uniunii Sovietice.

Printre evenimentele care vor marca anul viitor, cel mai uşor de crezut va fi cel al preluării realităţii de către lumea virtuală, ceea ce se întâmplă în unele cazuri încă de acum. De asemenea, Baba Vanga a vorbit despre o posibilă nouă pandemie, care va fi descoperită în Siberia şi care va fi cauzată de un virus îngheţat care va lua amploare din cauza încălzirii globale. 

Previziunile Babei Vanga pentru 2022

Clarvăzătoarea a vorbit şi despre o invazie a extratereştilor pe Pământ, iar un asteroid ar urma să lovească planeta.

Pe acelaşi subiect

Baba Vanga, al cărei nume real este Vangelia Gushterova,  prezis, de asemenea, foamete în India, unde se presupune că temperaturile vor ajunge la 50 de grade, provocând lăcustele să atace culturile. Ea a vorbit şi despre mai multe cutremure, dar şi un tsunami, povestind şi despre inundaţii catasrofale în Australia şi mai multe părţi ale Asiei.

După moartea ei din 1996, tot mai mulţi oameni au început să creadă în predicţiile sale continuând să susţină că acestea chiar devin realitate. Viziunile ei ulterioare includ schimbarea orbitei Pământului în 2023, astronauții care călătoresc pe Venus în 2028, musulmanii care conduc Europa în 2043 și sfârșitul universului în 5079.

Ea a mai prezis că în 2046 oamenii vor trăi mai mult de 100 de ani datorită tehnologiei transplantului de organe. Din 2100, ea credea că noaptea va dispărea și lumina artificială a soarelui va lumina o altă parte a Pământului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Mapamond » Profeţiile Babei Vanga pentru 2022: Prezicerile celebrei clarvăzătoare legate de viitorul omenirii