Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Pune-o la pământ, dă-i cu piciorul". O adolescentă din Scoţia, încurajată de rude să-şi bată o colegă: imaginile au devenit virale

Momente tulburătoare surprinse lângă un liceu din Scoția. O adolescentă a fost bătută în mod brutal și lăsată în stare de inconștiență, în timp ce o femeie încurajează lupta și modul brutal în care este lovită.

de Redactia Observator

la 08.03.2023 , 14:10

O adolescentă din Scoţia, încurajată de rude să-şi bată o colegă: imaginile au devenit virale
O adolescentă din Scoţia, încurajată de rude să-şi bată o colegă: imaginile au devenit virale - Daily Record

Incidentul, care a avut loc lângă liceul Kirkcaldy din Fife, Scoția, vineri, 3 martie, este cel mai recent dintr-o serie de incidente violente care au implicat copii din Scoția. Clipul care surprinde momentele șocante a devenit viral pe rețelele de socializare, relatează Mirror.

În imagini tânăra este surprinsă la pământ, în timp ce o altă fată o lovește cu pumnii și picioarele. O mulțime de elevi, martori la cele întâmplate, filmează scenele șocante în loc să oprească atacul brutal asupra adolescentei.

Tânăra bătăușă, încurajată de o rudă să-și lovească victima

Articolul continuă după reclamă

O femeie, care se presupune a fi o rudă a tinerei bătăușe, poate fi văzută și auzită în timp ce îi dă indicații acestuia despre cum să o lovească. La un moment dat, aceasta îi spune agresorului să o lovească pe tânără „cu piciorul în fund”.

Pe acelaşi subiect

Pune-o la pământ, lovește-o, dă-i cu piciorul. Așa!”, se aude spunând femeia. 

Victima este îngenunchiată în mod repetat și lovită fără milă de mai multe ori. La un moment dat, o altă fată încearcă să intervină pentru a întrerupe lupta, dar este oprită și împinsă de femeie.

Fetele sunt în cele din urmă despărțite de martori, dar filmarea se termină brusc, atunci când victima rămâne inconștientă pe asfalt. Ea a fost  transportată de urgență la un spital din apropiere în urma incidentului, unde a suferit mai multe convulsii din cauza loviturilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » "Pune-o la pământ, dă-i cu piciorul". O adolescentă din Scoţia, încurajată de rude să-şi bată o colegă: imaginile au devenit virale