Antena Meniu Search
x

Răpiţi din autobuz şi obligaţi să lucreze la fermă: 34 de oameni, dintre care 10 copii, au fost salvaţi de la o viaţă de coşmar în Mexic

Zeci de migranți, răpiți dintr-un autobuz din Mexic, au fost salvați de polițiștii mexicani, potrivit Reuters. Printre aceştia se numără 14 femei și 10 copii, iar cele 34 de persoane salvate au fost găsite la o fermă. Întreaga operaţiune a durat mai bine de șase ore.

de Redactia Observator

la 18.05.2023, 15:58

Zeci de migranți răpiți au fost salvați
Zeci de migranți răpiți au fost salvați - Profimedia

Poliția mexicană a salvat 34 de persoane aflate la o fermă. Acestea făceau parte dintr-un grup de aproximativ 50 de oameni care au fost răpiți dintr-un autobuz în statul Nuevo Leon din nord-estul țării, la granița cu SUA, au anunțat autoritățile.

Zeci de migranți răpiți au fost salvați

Operațiunea, care a durat mai mult de șase ore, a dus la salvarea a 10 bărbați, 14 femei și 10 copii. Traficul de migranți a crescut în ultima vreme în Mexic, iar autoritățile mexicane se tem că fenomenul s-ar putea amplifica în viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Răpiţi din autobuz şi obligaţi să lucreze la fermă: 34 de oameni, dintre care 10 copii, au fost salvaţi de la o viaţă de coşmar în Mexic