Antena Meniu Search
x

"Răzbunarea" unei mămici, după ce soţul a ironizat-o că nu face nimic în concediul maternal

O femeie supărată și-a împărtășit pe TikTok răspunsul perfect la gluma soțului ei, potrivit căreia nu face nimic toată ziua în concediul maternal. 

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 11:18

"Răzbunarea" unei mămici, după ce soţul a ironizat-o că nu face nimic în concediul maternal
"Răzbunarea" unei mămici, după ce soţul a ironizat-o că nu face nimic în concediul maternal - Shutterstock

Concediul maternal este o perioadă în care mama trece prin foarte multe lucruri noi cu care trebuie să se obișnuiască, dar și foarte multe obstacole. De la schimbarea scutecelor până la a face față nopților nedormite, totul în timp ce ai grijă de bebelușul tău și de tine cât poți de bine. Prin urmare, este de înțeles că multe proaspete mămici nu sunt deloc mulțumite de această perioadă obositoare și adesea foarte provocatoare, relatează Mirror.

„Soțul meu a făcut o glumă spunând că el crede că dorm toată ziua în timp ce el este la serviciu și nu fac nimic. Așa că i-am trimis poze cu fiecare lucru pe care îl fac într-o zi", a spus Maisha pe TikTok.

Videoclipul a adunat 150.000 de aprecieri

În videoclip, Maisha, care poartă numele de utilizator @maishatok, a arătat cum a procedat să-și bombardeze soțul cu poze cu fiecare lucru pe care-l face ea într-o zi din concediul de maternitate, inclusiv spălatul biberoanelor, spălat chiuveta și aragazul, și având grijă de cel mic. Într-un mesaj, ea a anunțat că a luat „prima ei înghițitură de apă dintr-o zi” a fost la ora 12:15, în timp ce într-un altul a arătat cum dansa cu Noah, bebelușul lor, pentru a-l determina să nu mai plângă.

Soțul Maishei și-a cerut scuze în cele din urmă a spus că „a înțeles ideea cu aproximativ 100 de poze în urmă”. De atunci, videoclipul a adunat 150.000 de aprecieri, iar multe mămici au anunțat că vor „vor apela la această metodă cât mai curând”.

„Doamne, o să-i fac asta partenerului meu mâine, cât este la serviciu”, a scris un utilizator TikTok.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Răzbunarea" unei mămici, după ce soţul a ironizat-o că nu face nimic în concediul maternal