Antena Meniu Search
x

Român dispărut în Italia, după ce a participat la o nuntă. Carabinierii îl caută cu câini şi drone

Un român de 36 de ani este dat dispărut de câteva zile, în Italia, după ce a participat la o nuntă, iar apoi nimeni nu a mai ştiut nimic de el.

de Redactia Observator

la 14.07.2021, 15:24

Românul dispărut în Italia este căutat cu câini şi drone
Românul dispărut în Italia este căutat cu câini şi drone - Primo Canale
  • Românul dispărut în Italia are 36 de ani.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Camporosso, oraş situat pe malul Mării Mediterane, în apropiere de graniţa cu Franţa. Conform Primo Canale, românul a participat la o nuntă duminică seara, iar în noaptea de duminică spre luni şi-a propus să plece pe jos până acasă.

Deşi distanţa pe care o avea de parcurs era una extrem de scurtă, prietenii şi rudele nu ştiu ce s-a întâmplat cu românul, însă acesta nu a ajuns acasă. Apropiaţii românului s-au alertat luni dimineaţa, când acesta nu a răspuns apelurilor, iar acasă nu a fost de găsit.

Au fost sesizate forţele de ordine care au început căutările însă deocamdată românul este de negăsit. Au fost mobilizate inclusiv echipaje canine şi specialişti care să utilizeze drone, pe lângă echipajele clasice de carabinieri, pompieri şi angajaţi ai Protecţiei Civile. Apropiaţii românului se tem că este posibil ca bărbatul de 36 de ani să fi decis să se răcorească în mare şi să fi fost luat de ape sau chiar să fi fost victima unui accident în urma căruia să fi fost luat de ape.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Român dispărut în Italia, după ce a participat la o nuntă. Carabinierii îl caută cu câini şi drone