Antena Meniu Search
x

Român prins în timp ce transporta 13 capre înghesuite într-o remorcă, în Franța. Voia să le aducă în România

Un român a fost prins în Franța în timp ce transporta 13 capre înghesuite într-o remorcă. Șoferul a intenționat să le transporte în acest fel până în România, fără niciun respect pentru standardele de sănătate.

de Redactia Observator

la 11.01.2023, 14:20

Voia să le aducă așa până în România
Român prins în timp ce transporta 13 capre înghesuite într-o remorcă, în Franța - Jandarmeria

Duminică seară, jandarmii Sézanne au verificat un vehicul înmatriculat în străinătate care tracta o remorcă. Autoritățile au constatat ulterior că 13 capre erau îngrămădite una lângă cealaltă. Întrebat despre originea animalelor, șoferul vehiculului a declarat că le-a cumpărat în aceeași dimineață în Seine-et-Marne și s-a dus la casa unui unchi din Seine-Saint-Denis, potrivit L'union

Bărbatul voia să ducă cele 13 capre în România

În timp ce își continuau cercetările, jandarmii și-au dat seama că bărbatul și-a acoperit urmele întocmind acte false în încercarea de a permite transferul „legal” al animalelor și astfel să le poată duce la domiciliul său din România.

Deoarece condițiile sanitare pentru siguranța și bănăstarea animalelor nu a fost îndeplinite, autoritățile au contactat cabinetul veterinar al departamentului. Bărbatul și-a recuperat caprele și trebuie să îndeplinească condițiile legale de transport, pentru a le putea duce acasă, în România. Jandarmii au reușit astfel să pună capăt acestui export ilegal de animale în condiții sanitare care nu respectau standardele în vigoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Român prins în timp ce transporta 13 capre înghesuite într-o remorcă, în Franța. Voia să le aducă în România