Antena Meniu Search
x

Video Dublă crimă într-o localitate din Cluj. Un bărbat de 30 de ani şi-a ucis cu sânge rece mama şi bunica

O comunitate din localitatea clujeană Baciu a fost zguduită de o cumplită tragedie petrcută miercuri după-amiază.  Un bărbat de 30 de ani şi-a înjunghiat mortal mama şi bunica. Cu sânge rece, tânărul le-a luat viaţa celor două, într-un moment de furie.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 31.08.2022, 18:31

Vezi și

Bărbatul locuia împreună cu cele două femei şi era cunoscut ca având probleme cu consumul de droguri. 

Descoperirea a fost făcută după ce tatăl lui, care divorţase în trecut de mama acestuia a sunat-o pe una dintre victime. Pentru că în repetate rânduri nimeni nu a răspuns la telefon, bărbatul s-a alarmat şi l-a trimis la apartament pe fratele atacatorului.

Ajuns la faţa locului, împreună cu poliţia, bărbatul a avut un şoc în momentul în care l-a găsit pe tânărul de 30 de ani cu un cuţit în mână şi pe cele două femei fără suflare într-o baltă de sânge. 

Mai multe echipaje ale ambulanţei au ajuns la locul tragediei. Cele două femei au fost găsite moarte, medicii nemaiputând face nimic pentru ale salva.

În trecut, potrivit primelor informaţii, bărbatul a mai fost internat la Psihiatrie, după ce ar fi avut probleme cu cosnumul de droguri. 

Material relaizat cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator, Alex Prunean

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Dublă crimă într-o localitate din Cluj. Un bărbat de 30 de ani şi-a ucis cu sânge rece mama şi bunica