Antena Meniu Search
x

Video Samantha Fox ar fi făcut scandal într-un avion, din cauza băuturii. Pilotul, nevoit să întoarcă avionul din zbor

Starul anilor '80, Samantha Fox, se află în centrul unui scandal în Marea Britanie, după ce ar fi urcat în stare de ebrietate la bordul unui avion. Mai mult, vedeta în vârstă de 57 de ani ar fi intrat şi într-o dispută violentă cu un alt pasager. 

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 18:08

Vezi și

Potrivit autorităţilor, cearta a escaladat atât de mult încât pilotul a fost nevoit să întoarcă aeronava din drum, cursa fiind amânată pentru a doua zi. Din acest motiv, cântăreața și-a petrecut noaptea în arest. Ea a fost eliberată ulterior pe cauțiune.

Samantha Fox, vedeta anilor '80

Samantha Fox este o cântăreață, compozitoare și fostă model britanică, născută pe 15 aprilie 1966. Ea și-a început cariera ca model la vârsta de 16 ani și a devenit rapid cunoscută în Marea Britanie și în întreaga lume datorită aspectului său atrăgător. În anii '80, Samantha Fox a obținut succes în industria muzicală cu hit-uri precum "Touch Me (I Want Your Body)" și "Naughty Girls (Need Love Too)".

Pe lângă cariera ei în muzică și modeling, Samantha Fox a fost și o prezentatoare de televiziune și o personalitate media. Este recunoscută pentru contribuțiile sale în perioada sa de succes în anii '80, iar numele ei este adesea asociat cu acea perioadă vibrantă a culturii pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Samantha Fox ar fi făcut scandal într-un avion, din cauza băuturii. Pilotul, nevoit să întoarcă avionul din zbor