Antena Meniu Search
x

Scene de groază în Italia. Un român amenința că-și va arunca fiica de 1 an pe geam. A fost oprit cu electroșocuri

Scene de groază într-o localitate din Italia. Un român de 40 de ani şi-a agresat soţia şi a ameninţat că-şi va arunca fiica pe geam. Bărbatul a fost arestat, potrivit publicaţiei Prima Pavia.

de Redactia Observator

la 14.05.2023, 17:46

Scene de groază în Italia. Un român amenința că își va arunca fetița pe fereastră. A fost oprit cu electroșocuri
Scene de groază în Italia. Un român amenința că își va arunca fetița pe fereastră. A fost oprit cu electroșocuri - Shutterstock

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 13 spre 14 mai în localitatea Stradella din provincia Pavia din Lombardia. În urma unui apel la 112, carabinierii au intervenit pentru a aplana un conflict între oi soţi. Ajunşi la faţa locului au găsit o femeie în stradă.

Potrivit publicaţiei citate, femeia fugise din casă, împreună cu fiicele sale adolescente după ce soţul beat o lovise. Bărbatul a rămas în apartamentul de la etajul trei al blocului, alături de cea de-a treia fiică în vârstă de doar un an.

Văzând carabinierii, într-un gest de disperare, românul a ameninţat că-şi va arunca fiica de le geam. În timp ce oamenii legii încercau să ajungă la agresor, acesta a început să arunce diverse obiecte din casă, dar şi păturica cu care era învelită cea mică. 

Pentru a-l opri şi pentru a evita o tragedie, carabinierii au folosit pistolul cu electroşocuri. Dar bărbatul nu s-a oprit nici de această dată. A început să îi lovească pe ofiţeri, care au reuşit, cu mare efort, să-l imobilizeze.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Scene de groază în Italia. Un român amenința că-și va arunca fiica de 1 an pe geam. A fost oprit cu electroșocuri