Antena Meniu Search
x

Scene din filmul "Fălci" pe o plajă din Bahamas. Un băiat de opt ani a fost atacat de trei rechini: "Tati, nu vreau să mor"

Un băiat în vârstă de opt ani a fost sfâşiat de rechini într-o vacanță cu familia, în Bahamas.

de Antonia Roşu

la 08.08.2022, 17:43

Scene din filmul "Fălci" pe o plajă din Bahamas. Un băiat de opt ani a fost atacat de trei rechini: "Tati, nu vreau să mor"
Scene din filmul "Fălci" pe o plajă din Bahamas. Un băiat de opt ani a fost atacat de trei rechini: "Tati, nu vreau să mor" - Profi Media

Finley Downer a fost atacat de trei rechini și a supravieţuit după ce a fost tras afară din apă de către sora lui. Copilul a fost mușcat de ambele picioare și a ajuns la spital cu bucăți de carne care atârnau, relatează The Sun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatăl său pe nume Michael, în vârstă de 44 de ani, a spus: „Fiul meu ar fi putut fi ucis. A fost ca o scenă din filmul Fălci.” Bărbatul a plecat în Bahamas alături de cei trei copii ai săi pentru a se bucura de un sejur de vis.

Atacul ar fi avut loc în timpul unei excursii organizate

Pe acelaşi subiect

Familia a rezervat excursii pe cinci insule diferite, unde urmau să înoate alături de iguane, porci și rechini. În timpul turului, copiii au văzut rechini înotând printre o mulțime de oameni într-o lagună şi au decis să li se alăture. Aceştia nu ştiau că rechinii se hrăneau cu resturi care le-au fost aruncate.

„Deodată, am auzit un țipăt înfiorător”, a declarat tatăl. „Era atât de mult sânge. Îi atârnau bucăți din picior. Îmi spunea "Tati, nu vreau să mor. Tati, nu vreau să merg în rai."

Copilul a fost tras afară din apă de către sora sa Lilly

Finley a fost dus de urgenţă la cea mai apropiată clinică într-un cărucior de golf. Mai târziu, tatăl său a plătit un zbor de 2.000 de lire sterline pentru a-l transporta în capitala Nassau unde a fost operat timp de trei ore. Finley se află momentan într-un scaun cu rotile.

Tatăl este revoltat că ghizii turistici le-au garantat faptul că rechinii sunt inofensivi. Operatorul Exuma Escapes a spus însă că familia a mers, fără ghid, într-o lagună care nu făcea parte din turul agenţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Scene din filmul "Fălci" pe o plajă din Bahamas. Un băiat de opt ani a fost atacat de trei rechini: "Tati, nu vreau să mor"