Antena Meniu Search
x

Se caută un câştigător: A devenit mai bogat cu un milion de euro, dar nu şi-a revendicat premiul. În şase zile, cel mai norocos francez îşi poate pierde banii

A câştigat un milion de euro, dar se pare că nu ştie acest lucru. Altfel nu se poate justifica faptul că nu şi-a revendicat nici acum marele premiu. În şase zile, cel mai norocos francez poate deveni cel mai ghinionist.

de Monica Palade

la 06.09.2023, 09:38

Se caută un câştigător: A devenit mai bogat cu un milion de euro, dar nu şi-a revendicat premiul. În şase zile, cel mai norocos francez îşi poate pierde banii - Shutterstock

Loteria franceză a lansat un apel în încercarea de a-l găsi pe câştigătorul din 30 iunie. Dacă nu se prezintă până pe 12 septembrie ora 23:59, suma va fi repusă în joc.

Se caută un câştigător

„Căutăm cu disperare un câștigător! La Française des Jeux (FDJ) dorește să anunțe jucătorul sau jucătoarea, care și-a validat chitanța de joc Euromillions-My Million la Paris (locația exactă este ținută secretă până la aflarea câştigătorului) vineri, 30 iunie, că el sau ea a câștigat un milion de euro prin tragere la sorți. Termenul limită: marți, 12 septembrie, după ora 23:59, va fi prea târziu pentru a pune în buzunar suma câştigată. Codul câștigător de pe bilet este DF 321 79 79”, anunţă loteria franceză, potrivit Le Parisien.

My Million este un joc asociat cu Euromillions, care garantează un câștigător de un milion de euro în Franța pentru fiecare extragere, în zilele de marți și vineri. Tuturor combinațiilor jucate în Franța li se atribuie automat un cod My Million, care este supus unei mari extrageri în toată Franța. O a doua șansă neașteptată care ar fi putut scăpa jucătorului necunoscut. „Nu știm de ce câștigătorul nu s-a prezentat pentru a revendica premiul, subliniază FDJ. Văzând că biletul său de Euromillions nu e câştigător poate că nu s-a gândit să verifice codul care a fost asociat”, spune compania.

Nu este prima dată când un câştigător nu îşi revendică marele premiu. În aprilie anul trecut, un jucător din Hauts-de-Seine a câștigat aceeași sumă, dar jackpot-ul lui a fost răsturnat pentru că norocosul nu s-a raportat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Copilul dumneavoastră a fost victima bullying-ului?

Observator » Mapamond » Se caută un câştigător: A devenit mai bogat cu un milion de euro, dar nu şi-a revendicat premiul. În şase zile, cel mai norocos francez îşi poate pierde banii