Antena Meniu Search
x

Secretul care a lăsat fără job o profesoară de 50 de ani. Femeia din SUA lucra de 30 de ani în acel liceu: "Rămân unul dintre cei mai mari profesori"

O profesoară de liceu, în vârstă de 50 de ani, și-a pierdut jobul după ce conducerea școlii i-a aflat secretul. O sursă de venit în plus a costat-o cariera.

de Redactia Observator

la 30.03.2024, 17:55

Secretul care a lăsat fără job o profesoară de 50 de ani. Femeia din SUA lucra de 30 de ani în acel liceu
Secretul care a lăsat fără job o profesoară de 50 de ani. Femeia din SUA lucra de 30 de ani în acel liceu - Facebook

Jennifer Ruziscka, în vârstă de 50 de ani, o profesoară de engleză, și-a dat demisia după ce conducerea școlii în care lucra a aflat despre contul ei de OnlyFans, unde aceasta posta "imagini cu caracter sexual". Femeia a lucrat la acel liceu din Ohio, SUA, timp de aproape 30 de ani, potrivit New York Post.

„Școlile din Springfield au fost anunțate că există acuzații conform cărora unul dintre profesorii săi a avut o activitate nepotrivită. Acel profesor a fost plasat în concediu administrativ pe perioadă nedeterminată​”, a declarat Matt Geha, inspectorul școlar șef.

Profesoară de 50 de ani, prinsă cu OnlyFans

A fost demarată o investigație asupra femeii, în urma căreia acuzațiile s-au dovedit a fi reale. 

Pe acelaşi subiect

Jennifer Ruziscka a fost și antrenor de majorete și consilier și avea un salariu anual de 74.720 de dolari la momentul în care și-a dat demisia. Femeia se posta pe contul de OnlyFans în ipostaze indecente, îmbrăcată sumar.

"Oamenii mă pot eticheta cum doresc. Cu toate acestea, asta nu schimbă nivelul de dăruire și etică de muncă exemplară pe care o execut ca profesor. Indiferent de ceea ce fac în viața mea privată de dragul de a păstra un acoperiș deasupra capului pentru familia mea, sau de dragul de a avea o mașină în garaj, rămân unul dintre cei mai mari profesori de engleză care au servit vreodată în districtul școlar local Springfield”, s-a apărat femeia. 

După ce a demisionat, profesoara a obținut un post de meditator la clasele 7-12 pe o platformă online care are drept scop reducerea abandonului școlar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Secretul care a lăsat fără job o profesoară de 50 de ani. Femeia din SUA lucra de 30 de ani în acel liceu: "Rămân unul dintre cei mai mari profesori"