Antena Meniu Search
x

Foto O profesoară din SUA și-a dat demisia și s-a apucat de OnlyFans. A câștigat în 6 luni mai mult decât câștiga într-un an la catedră

A renunțat la predat și s-a apucat de OnlyFans. Femeia, fostă profesoară de engleză la un liceu din SUA, spune că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o și că a câștigat aproape 1 milion de dolari în mai puțin de șase luni.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 18:26

O profesoară din SUA și-a dat demisia și s-a apucat de OnlyFans. A câștigat în 6 luni mai mult decât câștiga într-un an la catedră
O profesoară din SUA și-a dat demisia și s-a apucat de OnlyFans. A câștigat în 6 luni mai mult decât câștiga într-un an la catedră - Instagram / bricoppage

Brianna Coppage  a povestit că a fost foarte afectată când a renunțat să mai predea, asta pentru că le ducea lipsa elevilor săi. Ea predase timp de cinci ani ca profesoară de engleză, într-un liceu din SUA.

„Cu siguranță am trecut printr-un proces de doliu, mai ales în prima și a doua săptămână. Știind doar că nu mă voi întoarce la catedră și că nu-mi voi mai vedea niciodată elevii la clasă. A fost greu. Sunt doar acele conexiuni pe care le voi pierde”, a declarat femeia.

Femeia a spus, de asemenea, că avea un venit anual de 42.000 de dolari atunci când preda, bani care nu erau suficienți pentru ea. Ca o modalitate de a câștiga mai mulți bani, ea a început să posteze pe site-ul web OnlyFans. În primele șase luni, a câștigat aproape un milion de dolari, Kmov.com.

„Missouri este unul dintre cele mai mici state din națiune în ceea ce privește plata profesorilor. Cartierul în care lucram este, de asemenea, unul dintre districtele cele mai slab plătite din stat. Simt că vremurile sunt grele. Am împrumuturi. Am mai multe diplome în educație și ar fi de ajutor pentru bani în plus”, a declarat femeia.

Pe acelaşi subiect

A început apoi să posteze poze cu conținut explicit pe platformă, însă nu-și arăta fața din cauza meseriei sale de profesor. 

„Mulți oameni te întreabă de ce nu ți-ai găsit un loc de muncă cu jumătate de normă undeva. Se pare că ar fi funcționat mai bine, dar și profesorii își iau toată munca acasă. Nu putem înceta să lucrăm când părăsim ziua de școală. Nu putem nota toate lucrările celor 130 de elevi în timpul zilei. Pur și simplu nu este posibil când predai, așa că luăm acea muncă acasă cu noi seara și în weekend. Să ai două locuri de muncă nu e cu adevărat posibil”, a spus Brianna. 

A lăsat predatul și s-a apucat de OnlyFans

„Profesorii își iau toată munca acasă. Noi nu încetăm să muncim nici când părăsim școala. Nu putem nota toate lucrările celor 130 de studenți în timpul zilei. Pur și simplu nu este posibil când predai, așa că luăm acea muncă acasă cu noi seara și în weekend. Obținerea unui al doilea loc de muncă nu este cu adevărat posibil.”

După ce a devenit populară pe această platformă, femeia și-a dat seama că nu se mai poate întoarce la catedră. Femeia și-a postat link-ul către pagina ei de OnlyFans pe Facebook și atunci a decis și să demisioneze. 

„Oamenii spun că elevii cărora le-am predat în liceu ar putea să găsească cândva acest cont. Se poate, da. Nu mi se vede fața. Nu mi-am folosit numele adevărat”, a spus Brianna. 

Cu zeci de mii de abonați, femeia câștigă într-o lună pe OnlyFans, mai mult decât a făcut într-un an ca profesoară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O profesoară din SUA și-a dat demisia și s-a apucat de OnlyFans. A câștigat în 6 luni mai mult decât câștiga într-un an la catedră