Antena Meniu Search
x

Galerie foto Sfârșit tragic pentru patru adolescenți din UK, dați dispăruți după ce au plecat într-o excursie. Polițiștii le-au găsit trupurile neînsuflețite într-o mașină răsturnată

Căutarea celor patru adolescenți care au dispărut duminică în nordul Țării Galilor s-a terminat în mod tragic după ce autoritățile au confirmat faptul că le-au găsit trupurile neînsuflețite în mașina cu care mergeau. Inițial, polițiștii doar au transmis faptul că au găsit autoturismul acestora, transmite The Independent.

de Adrian Popovici

la 21.11.2023, 23:49

O operațiune masivă de căutare a fost lansată pentru Jevon Hirst, Harvey Owen, Wilf Henderson și Hugo Morris după ce nu au reușit să se întoarcă acasă dintr-o excursie în zona Snowdonia din Gwynedd.

Trupurile lor au fost recuperate dintr-un Ford Fiesta care pare să fi părăsit drumul pe un drum din regiune. Acesta a fost găsit răsturnat și parțial scufundat în apă, iar polițiștii au început investigațiile criminalistice pentru a afla ce s-a întâmplat cu cei patru adolescenți.

la scurt timp după ce vestea tragediei a fost făcută publică, prietenii și famiile celor patru adolescenți au transmis o serie de mesaje în care au vorbit despre pierderile suferite.

"Te iubesc atât de mult", a spus prietena lui Wilf, Maddi, într-o postare pe Instagram. "O să-mi fie dor de tine pentru totdeauna."

Pe acelaşi subiect

Ce spun autoritățile?

Owain Llewellyn, purtător de cuvânt al North Wales Police, a făcut o serie d eprecizări pe tema acestei drame: "Momentan, pare să fi fost un accident tragic, iar gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii celor patru tineri în acest moment foarte dificil."

"Aceasta a fost o căutare extinsă care a implicat un număr mare de agenții și voluntari, din păcate, acesta nu este rezultatul pe care l-am fi dorit", a mai adăugat oficialul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Sfârșit tragic pentru patru adolescenți din UK, dați dispăruți după ce au plecat într-o excursie. Polițiștii le-au găsit trupurile neînsuflețite într-o mașină răsturnată