Antena Meniu Search
x

Galerie foto Sfârșit tragic pentru un bărbat din SUA. S-a prăbușit cu avionul în fața unui mall în timp ce încerca să ajungă la familia sa de sărbători

Sfârșit tragic pentru un american care călătorea la bordul avionului său de mici dimensiuni pentru a-și vizita familia cu ocazia Zilei Recunoștinței. Presa locală notează că bărbatul de 87 de ani s-a prăbușit cu aeronava sa chiar în fața unui mall din Texas, transmite ABC.

de Adrian Popovici

la 25.11.2023, 15:06

Poliția din Plano l-a identificat miercuri pe pilotul avionului ca fiind Elzie Monroe McDonald, în vârstă de 87 de ani, din Arizona. El era singura persoană aflată la bord când aeronava sa prăbușit marți.

Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor investighează în continuare accidentul. Dar un raport de incident al Administrației Federale a Aviației spune că McDonald încerca să evite o aterizare înainte de a se prăbuși.

Fotografiile de la fața locului au arătat epava într-o parcare de lângă un salon de manichiură și un restaurant, chiar în afara centrului comercial din Plano, o suburbie a orașului Dallas. Accidentul a făcut ca o mașină parcată să ia foc. Nimeni nu se afla în vehicul și nici un trecător nu a fost rănit, au declarat autoritățile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Mărturiile celor care au asistat la tragedie

Proprietara restaurantului a vorbit cu reporterii și le-a explicat faptul că a putut vedea exact cum a avut loc întreaga tragedie: "Îmi iubesc personalul. Și îmi iubesc foarte mult clienții. Și a fost atât de aproape. Știi, te-ai putea imagina fiind aproape de un astfel accident și e ca și cum aproape că poți simți că ai fost lovit. Așa m-am simțit și eu."

Proprietarul salonului de manichiură a vorbit și el cu presa și a adăugat că deși nimeni nu a fost rănit este sigur că unul dintre angajații săi va rămâne cu traume și asta deoarece s-a aflat foarte aproape de locul impactului.

"Este teafăr, dar este afectat psihic. El și soția lui nu au putut dormi noaptea trecută. Nici eu și soția mea nu am putut dormi azi-noapte. Toată lumea este încă foarte șocată de accident", a mai adăugat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Sfârșit tragic pentru un bărbat din SUA. S-a prăbușit cu avionul în fața unui mall în timp ce încerca să ajungă la familia sa de sărbători