Antena Meniu Search
x

Și-a dat viața pentru un loc mai bun la meciul Napoli - Milan. Suporter mort după o prăbușire de 20 de metri în gol: cadavrul, găsit în parcarea stadionului Maradona

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 42 de ani, Antonio Scotto Di Luzio, locuitor din Bacoli, a fost găsit în interiorul parcării abandonate de sub tribuna rezervată oaspeţilor de la stadionul Diego Armando Maradona, unde s-a disputat duminică seară meciul dintre Napoli şi Milan, informează Gazzetta dello Sport.

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 17:19

Cadavrul, găsit în parcarea stadionului Maradona - Profimedia

Potrivit sursei citate de news.ro, un prieten al victimei ar fi declarat poliţiei că ambii s-au strecurat în stadion printr-un tunel, încercând să ajungă în tribună fără bilet la meci.

A murit încercând să intre la meci

Victima a mers prima şi s-a urcat pentru a încerca să ajungă mai sus în stadion, dar a căzut de la o înălţime de aproximativ 20 de metri. Accesul prietenului său a fost blocat de o grindă căzută, iar acesta a renunţat să mai încerce să intre.

A fost declanşată o anchetă în acest caz. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca totul să se fi întâmplat altfel decât descrie prietenul victimei. Pe teren, Napoli a terminat la egalitate cu Milan, scor 2-2, în Serie A.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Și-a dat viața pentru un loc mai bun la meciul Napoli - Milan. Suporter mort după o prăbușire de 20 de metri în gol: cadavrul, găsit în parcarea stadionului Maradona