Antena Meniu Search
x

Şi-a înjunghiat mama cu sânge rece, apoi a postat în locul ei pe reţelele de socializare. Cadavrul britanicei a fost ascuns într-un dulap

O femeie din Marea Britanie și-a ucis cu sânge rece mama, apoi i-a ascuns trupul într-un dulap. Ca apropiaţii să nu fie alertaţi de dispariţia femeii, britanica a decis să posteze în locul decedatei pe reţelele de socializare. Atenţie informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 22.01.2022, 21:36

Femeia şi-a înjunghiat mama e zece ori
Femeia şi-a înjunghiat mama e zece ori - Greater Manchester Police - Facebook

Cassandra Scott, în vârstă de 36 de ani, și-a înjunghiat mama, pe Beverley Scott, în vârstă de 58 de ani, de zece ori în spate, după ce s-a certat cu ea din cauza neajunsurilor financiare ale familiei. Oribila crimă a avut loc în Longsight, Manchester, anul trecut, dar decizia judecătorilor a venit abia zilele trecute scrie The Sun.

Ucigașa a târât trupul însângerat al mamei sale într-un dulap și a învelit-o într-un plastic, apoi l-a acoperit cu cuverturi de pat și câteva perdele vechi. Femeia a luat  apoi cardul de credit al victimei și a cheltuit banii cumpărând droguri, băutură și mâncare. După crimă, Scott s-a mutat cu un prieten și a continuat să folosească telefonul mamei ei pentru a face să pară că e încă în viață.

Ea a pictat chiar și pereții casei care erau pătaţi de sânge și a așezat un covor în partea de jos a scărilor pentru a încerca să ascundă dovezile crimei sale. Veciniilor le-a spus că Beverley este în vacanţă, în timp ce prietenii foarte apropiaţi au fost anunţaţi că femeia a murit în spital din cauze naturale. Ucigaşa a scris chiar și un bilet fals de sinucidere și a postat un mesaj pe reţelele de socializare prin care îi urează "La mulți ani", la doar 24 de ore după ce a ucis-o.

Ucisă de propria fiică

Pe acelaşi subiect

Cadavrul lui Beverley a fost nedescoperit timp de mai bine de două luni, până când un ofițer, îngrijorat că femeia nu a mai fost văzută a forțat intrarea în casa ei și a găsit-o. Judecătorii de la Manchester Crown Court au găsit-o pe Scott vinovată de crimă, iar ea a fost condamnată pe viață, având de petrecut cel puțin 17 ani după gratii pentru a putea cere eliberarea condiţionată.

Potrivit unor declaraţii, femeia a fost violentă în mod repetat față de mama ei, lovindu-o cu pumnii şi picioarele. Scott s-a mutat cu mama ei în martie 2021, după ce s-a despărțit de iubitul ei. Potrivit anchetatorilor, crima s-a petrecut în intervalul 25 martie - 1 aprilie. O autopsie a constatat că avea zece răni înjunghiate la spate, patru în zona superioară a spatelui și a gâtului și șase în mijlocul spatelui. Două dintre răni îi străpunseseră cavitatea toracică de pe partea dreaptă și pătrunseseră atât de adânc încât trecuseră prin plămânul drept și în spatele inimii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Şi-a înjunghiat mama cu sânge rece, apoi a postat în locul ei pe reţelele de socializare. Cadavrul britanicei a fost ascuns într-un dulap