Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Şi-a pierdut dragostea vieții sale". O mireasă a murit chiar în noaptea nunţii, după ce maşina în care se afla a fost lovită în plin de o şoferiţă băută, în SUA

Ar fi trebuit să fie una dintre cele mai fericite zile din viața ei de proaspăt căsătorită, dar la doar cinci ore de când a spus „Da”, o mireasă a murit după ce un şoferiţă băută a intrat în plin în maşina în care se afla.

de Monica Palade

la 02.05.2023, 09:35

Samantha Miller, 34 de ani, pleca de la propria sa nuntă şi se afla în vehicul cu soțul ei, Aric Hutchinson, și alți doi când șoferul i-a lovit. Maşina s-a rostogolit de mai multe ori. Incidentul a avut loc în Folly Beach, Carolina de Sud, scrie CNN.

Ucisă chiar în noaptea nunţii 

Alți trei pasageri au fost răniți, doi grav - inclusiv soțul lui Miller, potrivit lui Andrew Gilreath, directorul pentru siguranța publică din Folly Beach, o comunitate de lângă Charleston.

Vehiculul de tip maşină de golf, decorat cu cutii și un semn „abia căsătorit”, „a fost destul de avariat și era pe o parte”, a spus Gilreath. Primii salvatori au încercat să o resusciteze pe Miller, dar mireasa a murit pe loc, a spus el.

Pe acelaşi subiect

Accidentul a aruncat maşina la mai mult de 100 de metri, a spus Annette Hutchison, mama mirelui, în postarea GoFundMe. Mirele a avut mai multe oase rupte și o leziune cerebrală și a suferit cel puțin o intervenție chirurgicală reconstructivă.

„Mi s-a înmânat verigheta lui Aric într-o pungă de plastic la spital, la cinci ore după ce Sam i-a pus-o pe deget și și-au citit reciproc jurămintele”, a scris mama lui. „Aric și-a pierdut dragostea vieții sale.”

Miller, care era din Carolina de Nord, a murit din cauza unor răni incompatibile cu viaţa, potrivit biroului legist din comitatul Charleston. Suspecta, Jamie Lee Komoroski, în vârstă de 25 de ani, a fost acuzată de crimă și are trei capete de acuzare pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise care a dus la vătămare corporală gravă, arată dosarul înaintat instanţei. Vehiculul lui  Komoroski circula cu 65 mph într-o zonă de 25 mph, potrivit lui Gilreath.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Şi-a pierdut dragostea vieții sale". O mireasă a murit chiar în noaptea nunţii, după ce maşina în care se afla a fost lovită în plin de o şoferiţă băută, în SUA