Antena Meniu Search
x

Şi-a pierdut job-ul de 120.000 de dolari pe an, după ce a agresat mai multe femei la festivaluri în Australia. "Când m-am întors, se încheia la şliţ"

Un bărbat din Australia care a agresat mai multe femei la festivaluri sau în transportul public a fost dat afară de la serviciul său unde câştiga 120.000 de dolari pe an. Muhammad "Bilal" Khan, în vârstă de 40 de ani, a apărut în faţa judecătoarei alături de soţia lui şi cei doi copii.

de Redactia Observator

la 21.07.2021, 17:11

Colaj cu o femeie la un festival şi cu o Imagine generată de computer cu portretul lui Muhammad Khan
Imagine generată de computer cu portretul lui Muhammad Khan, realizat după ce a agresat o femeie la St Kilda Festival, în 2015 - Shutterstock / Victoria Police

Un expert financiar, care câştiga 120.000 de dolari pe an, a fost dat afară de la serviciu după ce a ejaculat pe mai multe femei tinere la festivalurile de muzică. Muhammad Khan şi-a recunoscut vinovăţia pentru trei capete de acuzare de atingeri sexuale şi unul de asalt, în faţa magistraţilor din Melbourne, pe 15 iulie. 

Bărbatul a apărut azi iar în faţa magistraţilor, când avocatul lui a confirmat că a fost dat afară de la serviciu, de la compania de asigurări AB Phillips. Tată a doi copii şi un angajat cu multă experienţă, Khan a fost dat afară din cauza acuzaţiilor sexuale pentru care este judecat.

Avocata Amelia Beech spune că acesta este capul familiei şi principalul aducător de venituri şi că simte un stres imens după ce a fost concediat. Soţia i-a rămas alături în toată această perioadă grea şi a apărut lângă el la proces, prin intermediul video. Aceasta l-a descris ca un om muncitor şi un tată şi soţ devotat, în faţa judecătoarei Tara Hartnett.

S-a masturbat în timpul festivalurilor

Pe acelaşi subiect

Conform procurorilor, bărbatul a avut o serie de agresiuni asupra femeilor între 2015 şi 2019, ulterior sosirii sale din Pakistan în 2009. Khan şi-a lăsat ADN-ul la locul incidentelor, după ce s-a masturbat şi a ejaculat pe trei femei, din spate, în trei incidente separate pe parcursul a patru ani.

A fost surprins de asemenea de camerele de supraveghere pipăind o femeie în Clubul Carlton, în octombrie 2019, apucând-o de fund şi plimbându-şi degetul pe piciorul ei.

Căutările pentru identificarea lui au început în februarie 2015, după ce o femeie la St Kilda Festival a alertat autorităţile şi le-a povestit că "a simţit ceva cald pe spate şi când s-a întors l-a văzut pe Khan încheiându-se la pantaloni", se arată în declaraţia de la poliţie, citată de presa australiană. A simţit ceva ud şi a realizat că bărbatul a ejaculat pe bluza şi pantalonii ei. 

Doi ani mai târziu, o altă femeie l-a acuzat că a atins-o pe picior şi a ejaculat pe rochia ei, iar în martie 2018 Khan a ejaculat iar pe o femeie la Brunswick Festival.

Avocata spune că bărbatul a fost copleşit de mutarea în Australia

Acesta a fost scuzat în faţa curţii că înaintea sosirii în Australia "relaţiile sale cu femeile au fost foarte diferite".

Avocata lui a spus că acesta a fost copleşit de mutarea la Melbourne, după ce a avut contact sexual limitat la universitatea din Pakistan.

Judecătoarea Harnett a spus că plănuieşte să îl condamne pe Khan la mai multe corecţii în folosul comunităţii, cu condiţia ca acesta să urmeze un tratament de specialitate, care îi va fi benefic nu doar lui, ci şi întregii comunităţi. 

Sentinţa finală va fi dată marţea viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » Şi-a pierdut job-ul de 120.000 de dolari pe an, după ce a agresat mai multe femei la festivaluri în Australia. "Când m-am întors, se încheia la şliţ"