Antena Meniu Search
x

Foto Mamă condamnată la 102 ani de închisoare pentru că a violat doi prieteni minori ai fiicei sale, după ce i-a îmbătat și le-a dat jeleuri cu droguri

O mamă din Nebraska se confruntă cu până la 102 ani de închisoare pentru agresarea sexuală a doi prieteni ai fiicei sale în timpul unei petreceri la domiciliu, în 2017 și 2018. „Îmi este atât de rușine și îmi pare rău”, a spus femeia în instanță, când și-a aflat pedeapsa.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.07.2021, 16:08

Mamă condamnată la 102 ani de închisoare pentru că a violat doi prieteni minori ai fiicei sale, după ce i-a îmbătat și le-a dat jeleuri cu droguri
Mamă condamnată la 102 ani de închisoare pentru că a violat doi prieteni minori ai fiicei sale, după ce i-a îmbătat și le-a dat jeleuri cu droguri

Christina Greer, în vârstă de 38 de ani, a fost condamnată luni la 64 până la 102 ani de închisoare pentru că a păcălit doi băieți de 12 și 13 ani să bea alcool și să mănânce jeleuri cu droguri, înainte de a-i agresa sexual în casa ei.

Fiica ei avea atunci 11 ani. 

Victimele femeii erau prieteni cu fiica acesteia

În martie, un juriu din Sarpy a găsit-o pe Christina Greer vinovată de trei capete de acuzare sexuală de gradul întâi asupra unui copil, șase acțiuni de abuz asupra copiilor și două acțiuni de falsificare a martorilor, scrie Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

Poliția a arestat-o inițial pe mamă după ce s-a aflat că femeia a întreținut relații sexuale cu unul dintre băieți, din septembrie 2017 până în decembrie 2017. 

Una dintre victime, un băiat de 13 ani, a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu Greer de trei ori la ea acasă. Ulterior, un alt băiat a făcut acuzații similare în ianuarie 2019.

Femeia a plâns în instanță și și-a cerut iertare

Procesul mamei acuzate că a violat prietenii fiicei sale a fost amânat de mai multe ori. 

”În general, băieților li se pare că sunt cool dacă întrețin relații sexuale cu o femeie adultă. Însă nu a fost cazul aici. Băieții au fost hărțuiți, s-au transferat în mai multe școli. E regretabil că se confruntă cu așa ceva”, a spus procurorul de caz.

Luni, la tribunal, femeia a plâns spunând că este „atât de rușinată și că îi pare atât de rău” pentru cele întâmplate. 

Greer a spus că, în calitate de mamă, era de datoria ei să îi protejeze pe copii, recunoscând că a „eșuat”. 

Băieții abuzați au rămas cu traume

„Acum victimele noastre au 15 și 16 ani”, a spus procurorul. „Unul dintre ei tocmai și-a primit permisul de conducere. Și va trebui să facă față situației pentru tot restul vieții. Relațiile pe care ei le vor avea vor fi afectate de ceea ce ea le-a făcut”, a mai spus procurorul în instanță.

Pentru că sunt minori, nici băieții, nici fiica femeii nu au fost numiți în presă

Când fiica femeii a depus mărturie în instanță, ea a declarat că mama ei îi spusese inițial să nu spună nimănui despre abuzurile de acasă, deoarece Greer își făcea griji să nu-și piardă copiii. 

Fiica lui Greer a mărturisit că i-a auzit pe mama și un băiat în dormitorul ei sărutându-se. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Mamă condamnată la 102 ani de închisoare pentru că a violat doi prieteni minori ai fiicei sale, după ce i-a îmbătat și le-a dat jeleuri cu droguri