Antena Meniu Search
x

Video Şi-au luat prima casă, construită în anii '60, convinşi că o pot renova singuri. După clipe de coşmar, cuplul din Scoţia a primit o răsplată neaşteptată

Visau la o casă a lor, unde să trăiască fără grija zilei de mâine şi a următoarei chirii. Aşa că au cumpărat o locuinţă ceva mai veche, construită în anii 1960. Este povestea unui cuplu de englezi, care şi-a luat inima în dinţi să renoveze imobilul din Scoţia, filmând întregul proces pentru TikTok. Lucrurile au mers însă mult mai greu decât se aşteptau, relatează Daily Mail.

de Redactia Observator

la 09.03.2024, 17:14

- TikTok @nicolehxoo

Nicole Halliday a distribuit pe TikTok un videoclip în care explică toate lucrurile de care ea şi iubitul său, Blair, s-au ocupat pentru a se putea muta în noua casă. Filmuleţul, care a strâns peste 55.000 de vizualizări, îi arată în timp ce demolează practic întreaga bucătărie, precum şi peretele sălii de mese.

Vis de casă nouă, devenit coşmar

Apoi, s-au chinuit să dea jos tapetul de pe pereţii din lemn, pentru a putea redecora. Nu a fost deloc un procedeu uşor, subliniază cei doi. Li se părea că munca nu se va mai termina niciodată. În plus, Blair a vrut să scoată de unul singur toate plăcile de gresie şi faianţă din bucătărie, care parcă erau lipite cu ciment.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Descoperirea făcută de cuplu

În schimb, nu toate lucrurile s-au dovedit rele. Ba chiar au avut parte de o surpriză, când au vrut să extindă o debara. Au găsit atunci o "pivniţă secretă de vinuri", ascunsă sub o trapă din podea. Iar sticlele aflate acolo, aproximativ 50 la număr, erau intacte, neatinse de zeci de ani.

După ce s-au mutat în noua casă, Blair şi Nicole au găsit un bileţel de la fostul proprietar al locuinţei: "Vă doresc multă fericire. Mama şi tatăl meu au cumpărat această casă când abia fusese construită, în 1962, cu 3.141 de lire, aşa că sunteţi proprietarii cu numărul doi. Am de aici multe amintiri frumoase din copilărie şi sper că veţi petrece momente fericite la rândul vostru".

Însă până să considere casa bună de locuit a fost mult de muncă. Pereţii erau plini de crăpături, iar apa curgea din ţevi peste tot. Podelele de lemn erau roase şi putrezite. Iar boilerul despre care li s-ar fi spus că a fost schimbat de doi ani era de fapt din 2010. Într-una din camere au descoperit nu mai puţin de şase straturi de tapet suprapuse de-a lungul anilor.

Pe TikTok, cei mai mulţi utilizatori le-au transmis în comentarii că ar trebui să profite de sticlele de vin descoperite şi să "facă avere" pe seama lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 19 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Şi-au luat prima casă, construită în anii '60, convinşi că o pot renova singuri. După clipe de coşmar, cuplul din Scoţia a primit o răsplată neaşteptată