Antena Meniu Search
x

Șofer arestat după ce și-a condus Dacia Sandero într-o dubă, pe un drum din Germania. Ancheta poliției a scos la iveală o suspiciune înspăimântătoare

Pe 10 octombrie, un bărbat în vârstă de 54 de ani a intrat cu o Dacia Sandero pe contrasens, izbindu-se frotal cu un Mercedes Sprinter. Accidentul produs lângă Ediger-Eller, un oraș din landul german Renania-Palatinat, părea unul "normal", însă ancheta poliției a scos la iveală o suspiciune înspăimântătoare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.10.2022, 11:04

Șofer arestat după ce și-a condus Dacia Sandero într-o dubă, pe un drum din Germania. Ancheta poliției a scos la iveală o suspiciune înspăimântătoare - wochenspiegellive.de

La patru zile după accident, instanța a emis un mandat de arestare pentru tentativă de omor, existând suspiciunea că șoferul din Dacie a condus în mod deliberat pe banda opusă, pentru a se sinucide. 

În urmă cu mai bine de două săptămâni, pe 10 octombrie mai precis, imaginile de la locul accidentului arătau dimensiunea dezastrului. O Dacia Sandero albastră aruncată pe marginea drumului, cu acoperișul smuls, distrusă aproape complet, iar la câțiva metri distanță, un Mercedes Sprinter făcut praf în partea din față. O coliziune frontală care trebuie să fi avut loc la o viteză mare, scriu jurnaliștii publicației germane Wochen Spiegel.

Impactul a fost teribil, ambii șoferi fiind grav răniți. Cel din Dacia, rezident în Dillingen, a rămas captiv între fiarele mașinii, fiind scos cu greu de pompieri. La fața locului au ajuns rapid și echipajele de poliție, care au început să facă verificări în vederea stabilirii dinamicii accidentului. Agenții devin suspicioși în momentul în care văd pe bancheta din spate a Daciei un pistol, dar și o cameră digitală, pe care polițiștii au găsit fotografii cu arme și muniții.

Șoferul din Dacie nu avea voie să conducă până pe 13 martie 2023. Avea permisul suspendat

Pe acelaşi subiect

În timp ce era transportat cu elicopterul la spitalul St. Elisabeth din Neuwied, oamenii legii au aflat că bărbatul de 54 de ani avea permisul suspendat. La începutul anului, individul fusese prins la volan în stare de ebrietate și îi era interzis să conducă un vehicul până pe 13 martie 2023. 

Ancheta și-a urmat cursul și, în timpul unei percheziții domiciliare, cu sprijinul polițiștilor din Saarland, în casa bărbatului ar fi fost găsite arme și muniție. 

Arestat pentru tentativă de omor. Ar fi intrat intenționat pe contrasens, pentru a se sinucide

Vinerea trecută, șoferul din Dacie a fost arestat. La patru zile după accident, magistrații au emis pe numele lui un mandat de arestare pentru tentativă de omor, existând suspiciunea că bărbatul de 54 de ani a condus în mod deliberat pe banda opusă, înainte de accident, pentru a se sinucide.

Procurorul din Koblenz a confirmat faptele. 

"Desfășurăm o procedură preliminară împotriva unui cetățean german în vârstă de 54 de ani, fiind suspectat de tentativă de omor în legătură cu vătămare corporală periculoasă și interferență periculoasă în traficul rutier, care a fost săvârșită și în legătură cu infracțiunea", a declarat procurorul principal dr. Dietmar Moll. Suspectul a fost transferat la spitalul închisorii Wittlich. 

Într-un interviu pentru WochenSpiegel, celălalt șofer a declarat că a suferit răni la braț, picior și gât. Spune că accidentul l-a afectat foarte mult. În special, imaginea mașinii care venea din sens opus și care continua să vireze spre el, în ciuda încercărilor sale de a evita coliziunea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Șofer arestat după ce și-a condus Dacia Sandero într-o dubă, pe un drum din Germania. Ancheta poliției a scos la iveală o suspiciune înspăimântătoare