Antena Meniu Search
x

Șofer de taxi, ucis de clienții care au fugit fără să plătească, în SUA. Criminalii încă nu au fost prinși

Un șofer de taxi, tată de patru copii, a fost ucis cu brutalitate după ce a urmărit pasagerii care au refuzat să plătească pentru serviciile de transport.

de Maria Dogaru

la 16.08.2022, 11:05

Kutin Gyimah, în vârstă de 52 de ani, a fost ucis în mod brutal de către pasagerii care au fugit fără să plătească pentru cursă. Federația șoferilor de taxi din New York oferă acum o sumă de 15.000 de dolari pentru orice informații despre suspecți, relatează Mirror.

Bărbatul a lăsa cinci persoane în jurul orei 6:30, sâmbătă, în Queens, când s-a desfășurat atacul violent. Acesta a fugit după grup după ce au refuzat să achite cursa, pe Beach 54th Street și Arverne Boulevard din Rockaways. După ce a fugit, cel puțin unul dintre pasageri s-a năpustit asupra lui Kunit, care l-a trântit la pământ.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ofițerii care au ajuns la fața locului l-au găsit pe bărbatul de 52 de ani întins pe carosabil, în apropierea unui loc de joacă, cu „traumă craniană, a spus poliția din New York. În mod tragic, el a fost declarat mort la Spitalul St. John.

Pe acelaşi subiect

Fernando Mateo de la Federația șoferilor de taxi din New York a vorbit despre incidentul oribil.

 „Era un om muncitor, cum poți să-ți părăsești casa și să nu te mai întorci, acest lucru este scandalos. Suntem supărați, suntem neîncrezători, vrem dreptate. Acești criminali trebuie prinși și oferim o recompensă de 15.000 de dolari. Toate cheltuielile de înmormântare vor fi acoperite de proprietarii Big Apple Taxi Fleet Management unde a lucrat Kutin, a declarat acesta.

Soția bărbatului, cu care avea copii de trei, cinci, șapte și opt ani, a rămas șocată după evenimentul tragic. 

Sunt doar devastați. Ea a rămas fără cuvinte. De fiecare dată când se uită la pozele de pe perete, se prăbușește de durere. A lăsat-o singură, cu patru copii și nu se mai întoarce niciodată, a adăugat Fernando Mateo.

Copiii au aflat de moartea tatălui în urma unui comunicat de presă

Abigail Barwuah, soția, a adăugat că copiii ei nu au știau că tatăl lor este mort decât după o conferință de presă duminică.

„M-au întrebat: „Mami, de ce porți negru? Unde este tati?’ pentru că știu că el merge la muncă azi și mâine. ‘A plecat ieri și ar trebui să fie acasă astăzi, unde este?’ După conferința de presă, le-am dat vestea”, a declarat femeia devastată.

 Familia devastată a lui Kutin Gyimah, originară din Ghana, a creat o pagină GoFundMe, care a strâns până acum 84.243 de  dolari din obiectivul de 100.000. Potrivit strângerii de fonduri online, înființată de Spyros Drakos, ei speră să strângă bani „pentru a acoperi nu numai cheltuielile de înmormântare, ci și pentru a sprijini cheltuielile de trai și educația pentru cei patru copii ai săi”

A fost unul dintre șoferii noștri de taxi care a lucrat cinstit și neobosit pentru a-și întreține familia. În toate cele mai grave zile ale pandemiei, el a fost unul dintre puținii care încă au condus un taxi pentru a oferi sprijin orașului nostru și cetățenilor săi” , a declarat firma unde lucra bărbatul.

Un purtător de cuvânt al Primăriei a numit uciderea lui Kutin „nu doar devastatoare, ci și inacceptabilă”

Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor de muncă ai victimei în această perioadă dureroasă și vom lucra din greu pentru a aduce vinovații în fața justiției", a adăugat acesta.

Ultima moarte a unui șofer de taxi a avut loc în iulie 2019, când un șofer a coborât din vehiculul său în Bronx și a fost lovit de taxi în timp ce urmărea un pasager care îi furase rucsacul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Șofer de taxi, ucis de clienții care au fugit fără să plătească, în SUA. Criminalii încă nu au fost prinși