Antena Meniu Search
x

Foto Şoferul unui milionar îi datorează acestuia aproape 500.000 de lire. A încredinţat un Ferrari unui prieten, apoi a făcut accident, în UK

Șoferul unui multimilionar din UK este acuzat că a distrus un Ferrari de 380.000 de lire sterline al șefului său, după ce a lăsat un prieten să-l conducă. Are de plătit acum o avere, după ce şeful lui a câştigat procesul.

de Redactia Observator

la 09.11.2023, 11:22

Un şofer îi datorează unui milionar aproape 500.000 de lire sterline. A lăsat un prieten să conducă Ferrari-ul şefului, apoi l-a distrus, în UK
Un şofer îi datorează unui milionar aproape 500.000 de lire sterline. A lăsat un prieten să conducă Ferrari-ul şefului, apoi l-a distrus, în UK

Allen Sicurella a lucrat pentru milionarul Richard Hanson timp de 17 ani, până când cei doi s-au certat când şeful l-a acuzat că a lăsat un prieten să conducă și să-i lovească Ferrari-ul. Cazul a fost prezentat la tribunalul din Londra, care a declarat că prietenul lui, Raymond Zarb, a fost acuzat că a buşit un Ferrari 458 Speciale de 380.000 de lire sterline în Hampshire în 2019, relatează Daily Mail.

Richard Hanson și-a concediat șoferul, apoi l-a tras la răspundere pe el și pe prietenul în instanță, cerând despăgubiri pentru prejudiciul de 290.000 de lire sterline pe care el a susținut că i-au fost aduse vehiculului. Reclamația împotriva lui Rochard Zarb a fost „soluționată într-un stadiu incipient”, dar cererea împotriva anagajatului ar putea ajunge să-l coste 478.000 de lire sterline în daune și facturi ale avocaților.

Şoferul spune că prietenul lui ar fi fost pe scaunul pasagerului

Şoferul milionarului neagă categoric că l-a lăsat pe prietenul său să conducă maşina și spune că faptul că rănile lui au fost în principal pe partea stângă a feței îi susțin afirmația. El spune că acesta era pe scaunul pasagerului. Apărarea şoferului a fost respinsă în noiembrie 2021 și i s-a spus că are de plătir despăgubiri în valoare de 67.484 de lire sterline.

Dar săptămâna trecută, avocatul acestuia a cerut permisiunea de a relua apărarea și de a lupta împotriva revendicării multimilionarului. Dacă pierde, se vor adăuga încă 66.000 de lire sterline la cheltuielile sale de judecată de 345.000 de lire sterline, lăsând șoferului cu o plată de 478.484 de lire sterline.

La cât s-ar putea ridica prejudiciul

„Hotărârea de 67.000 de lire sterline este micșorată de costurile de sute de mii de lire sterline. Acest lucru îl va paraliza, iar impactul este devastator pentru familia lui", a avut avocatul lui.

În urma unei scurte audieri, judecătorul a fost de acord să-și reia apărarea și să permită procesului să continue, dar i-a spus că trebuie să ofere garanții financiare pentru a se asigura că poate acoperi costurile suplimentare estimate la 66.000 de lire sterline ale unui proces de două zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Şoferul unui milionar îi datorează acestuia aproape 500.000 de lire. A încredinţat un Ferrari unui prieten, apoi a făcut accident, în UK