Antena Meniu Search
x

Soluţia disperată a patronului unui restaurant din Italia în criză de personal. "Ofer 300 de euro dacă îmi găsiți un ospătar"

Lipsa personalului în restaurantele din Italia este o adevărată problemă. Luca Tentoni, proprietarul bistroului Saint-Vout din centrul orașului Aosta, oferă un loc de muncă pentru care, se pare, nu există candidați. Din acest motiv a decis să facă ceva neobișnuit pentru a atrage oamenii, mai exact să ofere un voucher de 300 de euro pentru oricine reușește să îi prezinte o persoană potrivită pentru job.

de Redactia Observator

la 08.05.2024, 10:11

Soluţia disperată a unui patron de restaurant din Italia în criză de personal. "Ofer 300 de euro dacă îmi găsiți un ospătar"
Soluţia disperată a unui patron de restaurant din Italia în criză de personal. "Ofer 300 de euro dacă îmi găsiți un ospătar" - Shutterstock

Luca Tentoni caută personal pentru restaurantul său, dar nu a găsit încă pe nimeni, din acest motiv a decis să ceară ajutorul oamenilor printr-o postare pe reţelele de socializare. "Aveți o rudă sau un prieten care nu este foarte sociabil? Anunță-ne și roagă-i să-ți trimită CV-ul. Dacă vei fi angajat, vom fi bucuroși să îți mulțumim pentru ajutor, oferindu-ți un voucher de 300 de euro pe care îl poți cheltui la Saint-Vout sau la Blooker Store."

Patronul a mărturisit că nu găseşte niciun angajat în ciuda salariului bun pe care îl oferă

Proprietarul bistroului a vorbit despre modalitățile prin care a încercat să găsească personal pentru restaurantul său, dar mai ales despre cum, în ciuda unui salariu bun oferit, nimeni nu a fost interesat: "Sincer, nu mai știu pe ce cale să încerc să găsesc niște angajați. Am pus anunțuri, am făcut numeroase investiții pe site-urile de specialitate și pe rețelele de socializare dar în momentul de față, deși am avut și sponsorizări țintite, am primit un singur răspuns.

Noi oferim contracte comerciale cu normă întreagă și pe perioadă nedeterminată, dar acest lucru nu pare să fie de interes.", a spus italianul, potrivit Il Gazzettino.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 17 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Mapamond » Soluţia disperată a patronului unui restaurant din Italia în criză de personal. "Ofer 300 de euro dacă îmi găsiți un ospătar"