Antena Meniu Search
x

Soţul unui diplomat australian s-a aruncat în gol de la etajul 27. Înainte de a se sinucide, bărbatul care locuia în SUA a scris un bilet de adio

Este anchetă în Manhattan, după ce un bărbat în vârstă de 31 de ani, soţ al unui diplomat australian, s-a aruncat de la etajul al 27-lea al unui bloc de apartamente situat lângă Empire State Building.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 12.04.2022, 15:51

Soţul unui diplomat australian s-a aruncat în gol de la etajul 27
Soţul unui diplomat australian s-a aruncat în gol de la etajul 27 - Twitter

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost făcută încă publică pentru că anchetatorii nu au primit acordul familiei, a sărit de la fereastra apartamentului în jurul orei locale 17:30, potrivit declaraţiilor făcute de ofiţerii de poliţie. Bărbatul ar fi căzut în gol 19 etaje, până la etajul opt, acolo unde s-a lovit de o copertină. Din păcate, chiar şi aşa, nu a supravieţuit impactului şi a fost declarat decedat, scrie Daily Mail.

Potrivit presei locale, înainte de a se sinucide, bărbatul a scris un bilet de adio pe care anchetatorii l-au găsit ulterior. Până în acest moment nu au fost făcute publice alte detalii cu privire la identitatea acestuia şi nu se cunoaşte nici cauza care l-a împins pe bărbat să recurgă la gest. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Soţul unui diplomat australian s-a aruncat în gol de la etajul 27. Înainte de a se sinucide, bărbatul care locuia în SUA a scris un bilet de adio