Antena Meniu Search
x

"Spune-mi că ești în viață". Ultimele mesaje pe care doi îndrăgostiţi şi le-au trimis înainte de a fi masacraţi de Hamas

Nieve Raviv şi Nirel Zini, doi tineri îndrăgostiţi dintr-un kibuţ de la graniţa cu Gaza au fost ucişi cu bestialitate de către teroriştii Hamas. Un soldat isrelian, prieten cu victimele, a publicat ultimele mesaje dintre cei doi, înainte de a fi omorâţi, scrie Sky News.  

de Redactia Observator

la 15.10.2023, 17:56

"Spune-mi că ești în viață". Ultimele mesaje pe are doi îndrăgostiţi şi le-au trimis înainte de a fi masacraţi de Hamas
"Spune-mi că ești în viață". Ultimele mesaje pe are doi îndrăgostiţi şi le-au trimis înainte de a fi masacraţi de Hamas - Sky News

Nieve şi Nirel locuiau într-un bungalou mic şi simplu. Pereţii, odată albi, sunt acum înnegriţi de foc şi aproape distruşi în schimbul de gloanţe dintre armata israeliană şi Hamas. În acele momente, tinerii au mai apucat doar să-şi trimită câteva mesaje.  

"Teroriştii sunt aici”, este primul mesaj trimis de Nirel lui Nieve. Apoi tânăra a început să trimită o serie de mesaje pentru a afla care este starea iubitului ei. “Spune-mi că eşti în viaţă, spune-mi orice”. Însă nu a primit niciun răspuns. Apoi şi mesajele ei s-au oprit.  

Cel care a făcut publice mesajele este un soldat israelian, prieten cu cei doi tineri. Bărbatul a declarat pentru Sky News că a decis să se înroleze în armată tocmai pentru a opri crimele Hamas. "Nu vreau  să mă răzbun, vreau doar să se facă dreptate. Vreau să readuc viața aici și vreau să mă asigur că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată".

Israelul ameninţă că se pregăteşte de ofensivă pe toate fronturile. Ultimatumul dat Fâşiei Gaza a expirat, însă nu toţi palestinienii au reuşit să plece. Atacurile au continuat din ambele părţi, dar armata israeliană a lansat rachete şi către Siria şi Liban. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » "Spune-mi că ești în viață". Ultimele mesaje pe care doi îndrăgostiţi şi le-au trimis înainte de a fi masacraţi de Hamas