Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Starul K-pop Suga, din trupa BTS, reacţie după ce a condus beat un scuter electric. Pedeapsa primită

Starul de K-pop Suga, membru al trupei BTS, şi-a cerut scuze miercuri după ce poliţia din Seul, capitala Coreei de Sud, l-a amendat şi i-a revocat permisul pentru conducerea sub influenţa alcoolului a unui scuter electric, informează Reuters.

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 15:38

Suga, din trupa BTS - Profimedia

Cântăreţul şi rapperul a condus scuterul circa 500 metri înainte de a se împiedica în timp ce parca marţi seara, a declarat casa sa de discuri Big Hit Music, parte a HYBE, agenţia care reprezintă formaţia de K-pop BTS.

Suga, prins beat pe scuterul electric

Suga a ieşit pozitiv la un test de alcoolemie şi a fost amendat, iar permisul de conducere al scuterului i-a fost suspendat, a precizat casa de discuri, adăugând că incidentul nu a afectat alte persoane şi nu a cauzat daune materiale.

Articolul continuă după reclamă

"Am încălcat legislaţia rutieră deoarece mă simţeam confortabil cu ideea de a fi aproape (de casă) şi nu ştiam că nu poţi folosi un scuter electric atunci când eşti băut", a scris Suga într-o postare pe Weverse, o platformă pentru fani deţinută de HYBE. "Îmi cer scuze tuturor celor care au fost afectaţi de comportamentul meu nepăsător şi greşit", a adăugat Suga, pe numele real Min Yoon-gi.

Pe acelaşi subiect

Coreea de Sud, care solicită permis pentru utilizarea unui scuter electric, poate impune sancţiuni pentru conducerea sub influenţa alcoolului şi rănirea altor persoane. Poliţia l-a însoţit pe cântăreţ până acasă, a declarat Big Hit Music, potrivit Agerpres.

Incidentul este cel mai recent exemplu că artiştii de K-pop nu reuşesc uneori să-şi menţină o imagine impecabilă. De când au anunţat o pauză de la proiectele de grup în iunie 2022, membrii BTS s-au concentrat pe activităţi solo înainte de a începe serviciul militar.

Suga, în vârstă de 31 de ani, efectuează un serviciu alternativ celui militar din motive medicale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Mapamond » Starul K-pop Suga, din trupa BTS, reacţie după ce a condus beat un scuter electric. Pedeapsa primită