Antena Meniu Search
x

Vedeta K-pop, G-Dragon, bănuită de consum de droguri. Este al treilea membru al trupei BINGBANG cu acuzaţii penale

Fostul lider al trupei K-pop BIGBANG, cunoscut sub numele de G-Dragon, s-a prezentat, luni la o secție de poliție pentru a fi interogat. El este bănuit de consum de droguri.

de Redactia Observator

la 06.11.2023, 13:35

Vedeta K-pop, G-Dragon, bănuit de consum de droguri. Este al treilea membru al trupei BINGBANG cu acuzaţii penale
Vedeta K-pop, G-Dragon, bănuit de consum de droguri. Este al treilea membru al trupei BINGBANG cu acuzaţii penale - Profimedia

Ancheta împotriva cântărețului, al cărui nume este Kwon Ji-Yong, are loc pe fondul unei măsuri de reprimare a drogurilor ilegale luate de guvernul președintelui conservator Yoon Suk Yeol.

După ce acuzațiile au ieșit la iveală la sfârșitul lunii octombrie, acțiunile unor agenții K-pop au scăzut, inclusiv ale fostului agent al lui Kwon, YG Entertainment. Plecând de la secția de poliție după patru ore de interogatoriu, Kwon, în vârstă de 35 de ani, a negat acuzațiile și a declarat că un test antidrog efectuat în timpul interogatoriului a ieșit negativ.

Coreea de Sud are legi dure privind drogurile, iar infracțiunile sunt de obicei pedepsite cu cel puțin șase luni de închisoare sau cu până la 14 ani pentru infractorii recidiviști sau pentru traficanți. Mediile sociale și călătoriile în străinătate au făcut ca drogurile ilegale să fie mai accesibile, spun susținătorii dezintoxicării.

Kwon nu este primul membru al BIGBANG care se confruntă cu acuzații penale

În 2017, TOP, al cărui nume real este Choi Seung-hyun, a primit o pedeapsă de 10 luni de închisoare cu suspendare pentru consum de marijuana, după ce a pledat vinovat și a cerut clemență pentru a evita o pedeapsă cu închisoarea.

Seungri, al cărui nume real este Lee Seung-hyun, a fost condamnat în 2021 pentru complicitate într-un sistem de evaziune fiscală, mită și prostituție și a executat o pedeapsă de 18 luni de închisoare. BIGBANG a dominat scena K-pop după debutul lor în 2006 Kwon și alți patru foști și actuali membri au urmat cariere solo, după ce s-au despărțit, în 2022.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Vedeta K-pop, G-Dragon, bănuită de consum de droguri. Este al treilea membru al trupei BINGBANG cu acuzaţii penale