Antena Meniu Search
x

Foto "Sunt negri amândoi!" Doi soți au murit electrocutați, în timp ce făceau pregătirile pentru nunta fiului lor. Acum, în Glodeni, lumea se pregătește de înmormântare

Pe 1 august, urmau să își conducă fiul în fața altarului. Așa că pentru ei pregătirile erau în toi. Nimeni nu a bănuit că totul se va transforma într-o tragedie și că în loc de sărbătoare, oamenii vor fi nevoiți să îmbrace hainele de doliu.

de Monica Palade

la 18.07.2023, 17:32

Doi soți din Glodeni, Moldova, au murit împreună, unul lângă altul, electrocutați, în timp ce pregăteau foișorul din curtea casei pentru nunta fiului lor. Oamenii au fost găsiți de o vecină, care a dat alarma. Din păcate pentru cuplu nu s-a mai putut face nimic. Medicii au confirmat decesul.

În loc de nuntă, familia celor doi soți de 49 și 51 de ani se pregătește acum să își conducă morții la groapă.

„Sunt negri amândoi. Spălau. Oameni gospodari, oameni la locul lor, nu am cuvinte pentru ce fel de oameni au fost”, a declarat o vecină, potrivit nordnews.md.

Ce spun oamenii legii

Pe acelaşi subiect

„Polițiștii din Glodeni au fost alertați în această dimineață, în jurul orei 08:35, de către o locuitoare a satului Fundurii Vechi, precum că, aceasta a depistat două persoane în stare inconștientă în gospodăria acestora.

Ajunși la fața locului, oamenii legii preliminar au constatat că doi soți, de 49 și 51 de ani ar fi decedat fiind electrocutați. Corpurile neînsuflețite au fost îndreptate spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Actualmente, sunt desfășurate măsuri de documentare ale cazului și stabilirii tuturor circumstanțelor”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Sunt negri amândoi!" Doi soți au murit electrocutați, în timp ce făceau pregătirile pentru nunta fiului lor. Acum, în Glodeni, lumea se pregătește de înmormântare