Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sute de bomboane cu metamfetamină, distribuite de o organizaţie caritabilă din Noua Zeelandă

O organizaţie caritabilă din Noua Zeelandă a distribuit sute de bomboane cu metamfetamină către mai mulţi oameni săraci, ca parte a unor pachete cu alimente.

de Redactia Observator

la 14.08.2024 , 18:04

Sute de bomboane cu metamfetamină, distribuite de o organizaţie caritabilă din Noua Zeelandă Sute de bomboane cu metamfetamină, distribuite de o organizaţie caritabilă din Noua Zeelandă - Aukland City Mission

Dulciurile au fost donate anonim către organizaţie. Cel puțin trei persoane, inclusiv un copil, au solicitat asistență medicală după aceea, deși niciuna nu se află în prezent în spital, scrie BBC.

Doză mortală de metamfetamină

Într-o declarație, fundația a spus că a găsit aproximativ 3 g de metamfetamina într-o bomboană care a fost trimisă pentru testare.

Articolul continuă după reclamă

„O doză obișnuită este între 10-25 mg, însă bomboanele contaminate conțineau până la 300 de doze”, spune șefa Sarah Helm, adăugând că înghițirea unei astfel de cantități este „extrem de periculoasă și ar putea duce la moarte”.

Metamfetamina poate provoca dureri în piept, accelerare a inimii, convulsii, hipertermie, delir și pierderea cunoștinței, potrivit fundației.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Sute de bomboane cu metamfetamină, distribuite de o organizaţie caritabilă din Noua Zeelandă