Antena Meniu Search
x

Tânăr de 19 ani, condamnat la doar 3 ani de închisoare, după ce a agresat sexual o fetiță de 12 ani, într-un parc din Edinburgh: "Ai violat un copil"

Revoltător! Un bărbat a fost condamnat la doar trei ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru că a violat o fetiță de 12 ani într-un parc din Edinburgh, Scoția.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 17:19

Tânăr de 19 ani, condamnat la doar 3 ani de închisoare, după ce a agresat sexual o fetiță de 12 ani, într-un parc din Edinburgh
Tânăr de 19 ani, condamnat la doar 3 ani de închisoare, după ce a agresat sexual o fetiță de 12 ani, într-un parc din Edinburgh - Profimedia

Myles Harris avea 18 ani când i-a distrus viața fetiței de 12 ani și a agresat-o sexual în parcul Gala Policies din orașul Galashiels din Scottish Borders, a spus Înalta Curte din Edinburgh. O declarație a victimei citită în instanță a auzit că ea a rămas profund afectată după ce a pățit și că nu va avea să-și vindece niciodată rănile lăsate de acest eveniment, relatează Mirror.

Judecătorul Lord Scott a declarat că tânărul ar fi putut să primească o pedeapsă mai lungă dacă nu ar fi fost atât de tânăr la momentul săvârșirii. Curtea a auzit că Myles, care de atunci a împlinit 19 ani, „nu-și amintește” de infracțiune, deoarece era foarte beat în momentul în care a comis fapta. Avocatul lui, pe nume Lili Prais, a explicat în fața instanței că adolescentul a început început să consume abuziv substanțe la vârsta de 12 ani, o problemă care a escaladat pe măsură ce a crescut.

Apoi, din cauza anturajului pe care îl avea lângă el, a continuat să facă niște alegeri de viață „extrem de greșite” înainte de a comite violul pe 16 ianuarie anul trecut.

A violat o copilă de 12 ani, apoi a dat vina pe droguri și alcool

„El este devastat de acțiunile din acea noapte. El își asumă întreaga responsabilitate. Nu are nicio amintire despre incident. A consumat substanțe. Nu mai abuzează de droguri sau alcool. Nu mai umblă cu acei oameni cu influență negativă”, a declarant avocatul.

„Ai violat un copil când aveai 18 ani, iar ea doar 12. Îi știai vârsta”, a spus judecătorul.

De asemenea, judecătorul i-a spus tânărului că indiferent dacă era beat sau drogat, nu poate fi scuzat sau iertat pentru că a distrus viața unei copile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Tânăr de 19 ani, condamnat la doar 3 ani de închisoare, după ce a agresat sexual o fetiță de 12 ani, într-un parc din Edinburgh: "Ai violat un copil"