Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr român, mort pe o șosea din Italia. Giulio s-a înfipt cu tractorul în parapete, după ce a pierdut controlul volanului. Doi copii vor crește fără tată

Sfârșit tragic pentru un român de 34 de ani. Tânărul agricultor a murit după ce s-a înfipt cu tractorul în parapetele de protecție de pe marginea drumului, în Italia. 

de Redactia Observator

la 13.08.2024 , 14:20

Tânăr român, mort pe o șosea din Italia. Giulia s-a înfipt cu tractorul în parapete, după ce a pierdut controlul volanului. Doi copii vor crește fără tată Tânăr român, mort pe o șosea din Italia. Giulia s-a înfipt cu tractorul în parapete, după ce a pierdut controlul volanului. Doi copii vor crește fără tată - Shutterstock

Bărbatul, Giulio B., era român și locuia cu familia în Sila de mai bine de 15 ani. Era căsătorit și avea doi copii, potrivit Gazzetta de Sud.

Impact faptal pe drumul din Italia

Sâmbătă, într-o zi normală de muncă, a ieșit cu tractorul pe șoseaua care se intersectează cu drumul spre Moccone. Bărbatul a pierdut controlul volanului brusc și s-a înfipt cu utilajul agricol în parapete. 

Articolul continuă după reclamă

Impactul a fost atât de puternic încât medicii nu au mai putut face nimic ca să-l salveze pe tânărul de 34 de ani. Medicii urmau să-l transfere la spital cu un elicopter însă acesta s-a stins la scurt timp după impact. 

"Nu pot să cred că Giulio nu mai este printre noi. Era un om bun, mereu dispus să ajute pe oricine avea nevoie. Era devotat familiei sale și nu se plângea niciodată de greutățile pe care le întâmpina", a declarat un vecin.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Tânăr român, mort pe o șosea din Italia. Giulio s-a înfipt cu tractorul în parapete, după ce a pierdut controlul volanului. Doi copii vor crește fără tată