Antena Meniu Search
x

Tânără de 15 ani, găsită moartă în zona unor clădiri părăsite, la două zile de la dispariţie, în Anglia: „A fost o fată iubitoare”

O adolescentă de 15 ani din Anglia a fost găsită moartă lângă o zonă cu clădiri abandonate, după ce a dispărut de acasă, potrivit anchetei. 

de Redactia Observator

la 24.09.2022, 13:01

Seesha Dack, în vârstă de 15 ani, a fost găsită moartă după ce a dispărut lângă Fish Quay din North Shields, unde s-a întâlnit prietenii, în septembrie 2020. Adolescenta nu a fost văzută timp de două zile, iar poliția a demarat o anchetă masivă pentru a o localiza. Adolescenta a fost găsit în mod tragic de prieteni, după două zile, lângă Tanners Bank, potrivit The Sun.

Adolescenta suferea de ADHD și era sub influența alcoolului când a murit 

Vorbind la audierea de miercuri, medicul legist Karen Dilks a spus că tânăra a avut în trecut probleme cu sănătatea mintală.

Seesha Dack avea antecedente de dislexie, dificultăți moderate de învățare și tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție. Ea a avut o perioadă pe termen lung în care a fost ajutată de serviciile de sănătate mintală pentru copii și adolescenți. Nu există niciun istoric recent de amenințări sau tentative de autovătămare. Pe 30 august, în zona Fish Quay din North Tyneside, ea, în timp ce se afla sub influența alcoolului, a fugit de prietenii ei. A murit din cauza propriilor acțiuni, în timp ce suferea de ADHD și se afla sub influența alcoolului”, a spus medicul legist, Karen Dilks.

Familia cu inima zdrobită a lui Seesha a lansat o declarație la acea vreme în care au adus un omagiu „fetei lor iubitoare, amuzante, plină de viață și umilă”.

Suntem devastați de pierderea fiicei noastre Seesha. Seesha a fost o fată iubitoare, amuzantă, plină de viață și umilă, cu un zâmbet care putea lumina orice cameră. Personalitatea ei a fost prețioasă și nu poate fi niciodată înlocuită. Întotdeauna ajuta alți oameni, mergând chiar atât de departe încât să ia mâncare de acasă pentru a o oferi unui bărbat fără adăpost pe care îl vedea în mod regulat. Chiar dacă nu era vestea pe care o speram, am dori să mulțumim tuturor din comunitate și nu numai, pentru tot ajutorul acordat în timp ce o căutam”, a spus familia tinerei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Tânără de 15 ani, găsită moartă în zona unor clădiri părăsite, la două zile de la dispariţie, în Anglia: „A fost o fată iubitoare”