Antena Meniu Search
x

Tânără de 20 de ani, violată în curtea bisericii, de un necunoscut. Incidentul i-a indignat pe oamenii din oraşul britanic

O tânără în vârstă de 20 de ani din Marea Britanie a fost violată în curtea bisericii, la primele ore ale dimineţii, de către un necunoscut. După atac, fata şi-a adunat puterile şi s-a adresat poliţiei locale, în căutare de ajutor.

de Redactia Observator

la 11.10.2021, 08:11

O tânără a fost violată în curtea bisericii Sfânta Maria din centrul orașului Aylesbury, Marea Britanie
O tânără a fost violată în curtea bisericii Sfânta Maria din centrul orașului Aylesbury, Marea Britanie - Profimedia

Viol în curtea bisericii Sfânta Maria din centrul orașului Aylesbury, Marea Britanie, în noaptea de duminică spre luni. Victima, o tânără de 20 de ani, a reuşit să raporteze incidentul la poliţie în jurul orei 6:40, după atacul care s-a petrecut în intervalul orar aproximativ 5:30-6:15. Oamenii legii sunt acum în căutarea făptaşului şi apelează la ajutorul localnicilor pentru a-l identifica, relatează Mirror. Potrivit informaţiilor oferite de tânăra agresată, bărbatul avea aproximativ 30 de ani şi trăsături asiatice. Acesta a plecat în grabă, imediat după săvârşirea oribilei fapte.

Poliţia din Marea Britanie, pe urmele agresorului

"Evident, incidentul raportat este foarte îngrijorător. În acest moment, victima primeşte sprijinul ofițerilor special instruiți", a declarat inspectorul Jason Simpson, de la Force CID. "Ne aflăm în primele etape ale anchetei şi căutăm amănunte, pentru a stabili ce s-a întâmplat." Atât oamenii legii, cât şi localnicii indignaţi, verifică toate înregistrările video de pe camerele de supraveghere şi speră să-l aducă pe violator în faţa legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Mapamond » Tânără de 20 de ani, violată în curtea bisericii, de un necunoscut. Incidentul i-a indignat pe oamenii din oraşul britanic