Antena Meniu Search
x

Tânără de 21 de ani din Mexic, împușcată în fața casei, după ce a primit un telefon suspect: ”Poate că s-a încurcat cu vreun tip periculos”

O influenceriță TikTok a fost împușcată la câteva momente după ce a primit un telefon suspect de la o persoană, prin care i s-a spus să iasă afară.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 16:17

Martorii au spus că mai multe persoane înarmate au fost văzute cutreierând zona înainte ca tânăra să fie împușcată
Tânără de 21 de ani din Mexic, împușcată în fața casei, după ce a primit un telefon suspicios - TikTok / karlapardini

Karla Pardini, în vârstă de 21 de ani, a fost împușcată în fața casei ei din statul Sinaloa din Mexic, după ce a primit un telefon în mijlocul nopții, în care cineva îi cerea să iasă afară, a dezvăluit mama ei. Mama Karlei a spus că fata ei a primit un telefon în jurul orei 22:30 pe 20 septembrie și a plecat de acasă, dar nu s-a mai întors.

Înainte de moartea ei, influența avea aproximativ 90.000 de urmăritori pe TikTok și a distribuit în mod regulat conținut despre modă. Potrivit Procuraturii Generale a Statului Sinaloa, victima a fost împușcată de nenumărate ori lângă casa ei din Culiacán. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit între străzile Catedrático și Ignacio López Rayón, relatează Mirror.

Conform informațiilor furnizate de mama ei, a primit un apel, a ieșit afară și atunci a avut loc atacul. Am înregistrat-o ca feminicid pentru că a fost expusă și într-o stare de neputință când a avut loc atacul. Desfășurăm ancheta cu cea mai mare discreție posibilă, pentru a nu da de bănuit suspectului, a declarat procurorul din Sinaloa, Sara Bruna Quiñonez

Martorii au spus autorităților că mai multe persoane înarmate au fost văzute cutreierând zona înainte ca tânăra să fie împușcată. Deocamdată nu au fost efectuate arestări, dar ancheta continuă.

Pe acelaşi subiect

Până în acest an, Karla este a 14-a femeie ucisă în statul Sinaloa, potrivit guvernului regional.

Înainte de moartea sa, tânăra a postat un clip pe TikTok în care evidența faptul că există foarte mulți oameni care nu o plac și ironizat acest lucru. „Când îmi spun că nu mă plac. Sunt scundă, sper că mă placi mai puțin”, a spus tânăra în clipul postat.

Zeci de mesaje au fost lăsate de către urmăritorii fetei

La doar 21 de ani, avea toată viața în față. Să se odihnească în pace.”

Atât de frumoasă și cu o viață de trăit... Nu-mi vine să cred cât de răi sunt oamenii pe lumea asta, să se odihnească în pace.”

Poate că s-a încurcat cu vreun tip periculos”

Chiar nu știu, dar videoclipul arată că a provocat pe cineva și nu știu dacă asta a fost consecința”, au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor, lăsate la ultimul clip postat de tânără pe TikTok.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Tânără de 21 de ani din Mexic, împușcată în fața casei, după ce a primit un telefon suspect: ”Poate că s-a încurcat cu vreun tip periculos”